Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, January 9, 2011

Jom Jogging Sampai Lutut Tercabut

 Hehe... Tajuk nampak gila sket untuk Jogging time...hehehhe
Sem ni dimulakan dengan sangat baik oleh kami bertiga yang se-roommates... Saya cakap macm ni sebab sem ni kami dah mulai tanam sikap semangat kesukanan bila dah plan akan jogging 2x seminggu for minimum and that will be on weekend... 
Kelmarin, pergi berdua dengan Carol... then today pergi bertiga dengan Ying sekali. Kelmarin berdua sebab Ying pergi KL.. Hehe keluar dengan boyfren dia kut... ( saya tak cakap Spesel BF K) then today kami pergi lagi.. agak penat la.. tapi kami yakin ni pada awal sahja. sebab selepas ni kami tentu akna semakin seronok... dan stamina pun akan meningkat kan.... tu pun kalau tak makan megi banyak leeee....
Kelmarin kami bertembungdengan orang sedang 'Hisap/Hidu Gam" saya tak perasan tapi Carol nampak dia tengah sedut plastik... OMG... never see in my whole life tau orang buat benda tak elok. takut juga kalau mamat tu dah high and serang or apa-apakan kami but gladly kami menuju utara dan dia menuju selatan. di samping tu kehadiran ramai student lain buat kami rasa selamat berjogging di area ladang kelapa sawit tu... boleh tambah oksigen dalam otak kan? uwah.... saintifik tahap sentimental juga ayat....
Hari ni pla.. kitorang bertiga jumpa dengan lelaki kulit gelap... busuk pla tu nak ngorat.. huu ikut ati sesedap rasa je nak kutuk balik... hahahha... dia ngorat tak pandang orang huhu... apa lah... orang nak jogging pun tak senang. dah tu bawak keta lalu ladang kelapa sawit ( rmaai yang jogging) macam kat lebuh raya.... huh!!! 
macam2... kalau satu sem jog kat situ entah apa lagi akan kami jumpa.. hehehhe... tapi tetap akan berjogging ye....


Ada Sesapa Nak Tolong? Masih Banyak Vacant Job ni Kat Malaysia.
p/s: KaLAU mINGGU PtpTiPu xMAsuk g.. CadaNG Nak ApplY JoB Ni RamAi2 hahaha

 Ketika waktu berjalan, masa memberiku ruang berkarya.

4 comments:

apisv2 said...

lol

Wen said...

hahaha... yerp LOL hehhe

hans said...

hahaha
macam2 hal kan
rajin ek jogging

P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

Wen said...

haha ya.. macam2 hal.. bila berblogging suma org bleh kongsi.. hehe...

huhuhu rajin jogging tu sebab badan da naik... dah naik 50 kg da sem ni... ada pla sorang dua kata da gemuk.. risau juga hahahha...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91