Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, January 18, 2011

Bila KIta Terlalu Merindui seseorang dalam kehidupan kita.....


Hi all.. en3 kali ni saja nak letak pic sendiri. napa? nak minta puji laaa hehhehe... hmmm entry ni buat huru hara sket actually nak ckp sal asg tapi memandangkan keadaan tak mengizinkan sebab asgment tengah tungguh kat tab sebelah tu nak kena  siapkan... Cikgu ni tak baik kerja bertangguh ( padahal) kudah kerja brtangguh)


mesti heran  Kenapa tajuk lain entri lain... takde la.. sebenarnya tadi tengah nak update entry.. roomate balik... dia on fb je terus pasang  Video ni....






 Apa lagi semuanya beku... ku teringat nenek yang dah pergi meninggalkan kami Bulan Mei lepas. tu pun tak sempat saya nak balik. tiket saya beli agak lewat jadi itu sebabnya. Masih ingat lagi masa saya di maklumkan tentang PEMEERGIAN nenek... tak ada airmata yang keluar... saya terduduk... lemah seluruh sendi2 mendengar orang yang disayangi satu-satunya nenek pergi meninggalkan saya dan yang lain... Sumthing in my tongue, in my eyes... tapi tak dapat terluahkan.

thats why saya upload gambar nenek kat atas tu dan ni ada video seklai i share.... Terasa pedih dan ada sedih dihujung naluri saya saat ni...

SMoGA NENEK BERSAMA SANG PENCIPTA SAAT INI. rindu nenek... :'(


Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

saya_arief said...

saya pun merindui nenek sy.

Wen said...

thanks for comment arief... yaaa miss them...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91