Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, January 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI





Segmen hujung aBANG ben DI  minggu ...DiA buka hingga 5 petang ni jer .. hehehe .. Mlm kang KONON DIA NAK  nak rehat ..  ELEH HEHE ? 
Buat korang  yang merasakan header blog korang best , jom join segmen ni .. Entri yang bakal dibuat adalah seperti INI ... p la tengokkkk   

Abang Ben Ni suh sertai Kalau Minat… HUhuhuhu habis masa aku study untuk BLOG :P
Sapa yang buat header tersebut
Aku sendiri yang buat… suka sangat buat Header.. hehehehe ni header yang ntah keberapa dah ni x ingat dah….
Perisian yang digunakan
Aku guna Photoshop CS3 je.. tu pun budak keja kedai computer install tem aku  p format tahun lepas
Maksud header tersebut
Aku suka tengok sunset… kalau aku dapat tengok sunset dengan cahaya macam blog aku ni.. sure aku pengsan koma 1 bulan.. memang idaman kalbu hehehe
(GEDIK)
Jangkamasa yang diambil buat header itu
Yang ni Sekejap Je dalam 2 Jam macam tu? Ahh lama ke?  Huuu sebab aku tak pro lagi… x macam korang tu….. da dapat PHD buat PHOTOSHOP hehhehe ada aku plus sket software dalam Xiuxiu ( ni software chinese)
Header blog lain yang anda suka tengok
Header C HANS Yang ada Sharukhan.. ( ceehh macam minat sgt ), blog si H!F@ZPH@T dan blog c InCoMplEtE MeLoDy semua comel…. hehhehe

 


Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

5 comments:

Lulu caldina said...

jom santai..good luck untuk header tu yer

Wen said...

hi lulu... huhuhu nak good luck apa.. dah abang ben buat pilihan sape menang hehehe tak pe tak de rezeki

Hanis MY said...

tahniah tersenarai! akak folo sini...

Encik Blogger said...

takpe takpe boleh try lagi lpas ni

Wen said...

Hanis MY : Akaak tersenarai apa benda? huhu


Encik Blogger: hehe yee try g lepas ni.... :P

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91