Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, January 17, 2011

GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?

TERBACA Blog AIBAKS tengahari tadi.. ingatkan nak buat en3 untuk join GA ni… tapi kelas aku yang paling aku sayang tu dah nak start… hehe..so tangguh dulu la… skang ni baru sempat nak buat entry ni… hehehe actually UMAR yang buat GA ni … baru je kenal dia ni ( kenal blog dia) itu pun melalui AIBAKS la…  hehe…
How is it? Kata omputeh laaa macam ni.. mudah sangat2…. 






Ni la gambar2 diri sendiri yang aku Pertaruhkan, hehehhe tak comel mana pun.... ni edit sendiri tau.... hihihi amcam UMAR boleh menang tak nie? 
hehehhe boleh la yeeeeeee

1st          :kena la jadi follower umar yg cute ini.. (I Dah Buat Ye Umar)
2nd          : kena la like FB fan page umar dan BFF umar yaitu encik lembu. ( Yang ni pun I da buat)
3rd          : kena la buat entry GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada? ( haa ni laa dah siap taip dah ni)
4th          : Pastu kena link kan entry tu ngan Umar punya blog sebelum 9 Februari 2011
5th        : haa ni yang paling gempak… terasa aku la SANG JUARANYA bila bab edit mengedit ni.. why? Aku pandai sangat keee? Eeeee takk…….. sebab aku addict dengan edit mengedit ni… tengok jelah HEADER blog aku ni.. ni hasil kerja sendiri tau.. ( eleh macam cantik sangat) hehhe… eh aku tak cakp g rupanya.. niii umar nak kita edit gambar kita ni seunik yang mungkin…. Rujuk la kat blog UMAR dia… ada sample gmabr yang dia curik ( hehehe)
6th        : Tag 4 orang rakan blogger. Yang ni kita sume kena pastikan blogger tu tau kita tag diorang dalam entry kita ni. Aku nak tag ramai2 la….. :P
7th        : Tinggalkan Link kat entry dia… xsusah pon… hadiah nye?????? Korang rujuk la kat Blog UMAR…



okkkk now i nak tag kawan2 ni... jum tengok sapa yang kena........

= My dearest Bestfrend + Roomate+Housemate+ Makan Mate+dan mate mate....

= dia ni classmates dan bestfriend aku gak.. kadang2 jadi makan mate... hehehe
 
 

Kaizen Shinobi,  = entah dia kenal aku ke tak hehehe


Kak JustCorner, = Harap2 dia kenal la aku nie hehehhe




= Dia ni univesiti Mate aku.. heheh kenal dalam blog jak sebab ptptn hehehhe 


= yang ni kawan blog... dia ni pames.. aku try2 je tag... ( Peace Hans)
 




Haa tu jela.... jap g nak bagi orang tau yang saya tag dorang dalam GA ni.... 
bagi la saya menang Umar hehehhhehe ( xtau malu )
 

Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

4 comments:

suaratersekat said...

yunk... ape da.. senduk belanga...
hahahaha

Wen said...

hohhoho minta maaf.... banyak22 suka hati nak letak... i terlupa nak edit huhuhu sori yeeee hehehhehe

arep_lockermonth said...

wen? thnx follow my blog i dah follow u balik!

Wen said...

hi arep... ehehe... sama2.. suka baca blog... sedang buat asg pon teringat nak blogwalking

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91