Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, February 12, 2015

Pergi Sejauh Mungkin

Kalau aku berpeluang. Aku mahu pergi sejauh mungkin. Aku nak bawa Leona p tempat yang kami tak kenal sesiapa pun dan jalani kehidupan kami.

Sedih dan letih tanggung sendiri.

Dan juga supaya tak menyakiti hati orang yang saya sayang.

Orang tak akan fikirkan kita... hanya fikir kepuasan sendiri.

Aku juga tak mahu jadi punca selisih faham. Baik sendiri2.

Buat hal masing-masing.

Kalau tak suka aku cakap dan aku berambus...

Lama x post emo emo mcm ni. Tp hati sdah tak tahan....

Sunday, February 1, 2015

Leona 7 Bulan

Sekejap saja masa berlalu...
Macam baru semalam dapat Leona  kat tangan. Sekarang dia dah turn 7months. Macam cepat sangat dia membesar. Sampai aku tak terkejar perkembangannya.

Umur 6 bulan ke 7 bulan ni la aku nampak banyak sangat improvement dia... dari mengengsot... cakap mama... mum... duduk tanpa bantuan... memegang barang dari kiri ke kanan... kepada berpaut untuk berdiri.

Sangat cepat. Lagi 5 bulan genap setahun. Baju-baju Leona pun sesuai yang 12-16 bulan. Pakai 6-12bulan memang sendat... so kenq beli banyak baju besar untuknya. Cepat dia membesar. Syukur la pada Tuhan kan...

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91