Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, January 12, 2011

Every Body...........Aku Dah Semester 5... WAAAAHHH :P

Wah tengok tajuk en3 mcm best sgt semester 5.. orang lend a sem 8 x bising pown… lagi yg da posting lagi diam saje.. huhuuhu mesti ada budak2 UPSI ni umpat sal aku kalau dorang Nampak entry aku ni…hehehe… Like I Care …. Hehehe..
Aku BAkal Cikgu
Sem ni? What happen this sem? Well 1st things is aku GEMUK.. huhuhu berat da naik 50kg.. kawan da ramai yang ckp badan ada naik.. ada aku kisah kau kisah? Hehehe tapi memang aku kesah…hehe so nak jog la.. tapi baru 2x pegi badan da sakit2.. ptg ni after kelas nak g juga. (plan dengan roommates)
2nd? Sem ni aku ambil 20 jam kredit wooo hahahha.. boleh ker? Eh op kos la boleh sapa cakap xboleh? Hehehe satu subjek tu baru Berjaya add selepas berjalan kesana ke mari.. trima kasih….walaupun Pusat ko kurikulum cakp lain dan lecturer cakap lain.. tapi aku Berjaya.. yiiihaaaa…. Hehehe

pening aku nak buat tugasan.....
 3rd: sem ni kan awal2 sem da dpat asgment nak antar minggu depan =minggu ketiga… huhuhu ok la tu… tak la aku jadi terlalu pemalas kan? Hehehehhe…yang aku susah ati skang ni… mana aku nak culik budak nak ajar subjek in English ni? mana ye? Huuu dahlah nak antr after sem break.. uwaaa sumbody help me….

4th:  happy la… nape? Sal bisnes aku menjadi you…. Heheheh bisnes tu saya usaha kan kecil-kecilan.. penat juga nak promote tapi apa nak buat.. hehehe… da nak survive kat tempat orang ni ekna la buat banyak2 keja lebih kan? Huhu plan gak nak part time kat restoren d bawah tu tapi…. Huuu malas la…. Bek  aku buat bisnes online dan blogger ni je… hahahhahaha.. sal bisnes ni aku tak suka paksa org nak beli dengan aku.. kalau nak beli le… xnak sudah….



Aku HArap Budak Suka Aku jadi Cikgu Dorang

Ketika waktu berjalan, masa memberiku ruang berkarya.

2 comments:

ms d33 b33 said...

Congrats! and Keep it up,ya!

Wen said...

Tq.. ya op kos i m.. heheheheh thanks sebab support ya

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91