Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, January 24, 2011

Idea Selalu Kuar Time Masa CIPUT.....


Masa berjalan tadi banyak sangat idea nak menulis kat BLOG ni.. bila da sampai umah on laptop je da ilang suma idea.. tah mana tah aku simpan.. huuu geram laaa.. apa penyelasaian korang ek… rasanya saya perlukan tutorial untuk minta cadangan dan pendapaty macam mana nak tangani masalah ni laaa huhuhu geram aku ngan kepala macam ni huhuhu…

Selalu aku akan ada idea time aku dalam bas nak ke kampus untuk kuliah, atau aku dalam perjalanan ke library ( jalan kaki) atau lebih parah dan selalunya aku dapat idea bila aku dalam kuliah hahaha aspecially bila aku dalam kuliah yang tak best. Yang rasa nak tido aje… yang tak bestnye sem ni aku Cuma ada satu kelas yang aku boleh buat macam tu… Apa dia? Hehehe rahsia leee… nanti Lecturer tu baca entry aku (yeke dia nak baca? ) ni xpasal2 aku F.A.I.L dalam paper dia.. hehehe sebabnya? Dia ngajar macam tak faham apa yang dia nak ngajar….. dia tak dapat sampaikan maksud yang kami nak sebenarnya. Dan aku sangat2 la kecewa… sebab aku akan makin pening dan idea aku akan berlambak2 untuk berblog hehehhe….
So korang yang ada tips tu sila2 sila la yeeee… tolong la aku ni




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

sabree hussin said...

Kalau aku, aku akan ada satu buku catatan khas untuk capture idea2 nak tulis dalam blog.. Tapi aku tak pakai pun wahahah aku tulis je ikut apa kata hati nak tulis

Wen said...

hahhaha sabree.. penah juga bazirkan kertas dan wang beli note tapi sma tak pakai pon... dah tulis kat buku tu dah malas nak tlis kat blog lak kan?

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91