Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, January 14, 2011

AHoooooiiiiiiiiiii Bak Kata Tan Sri SM Salim.... KarniVal Salah Tarikh D UPSI seBaB PTPTN Tak KredIT Ke AkaUN Student G.... SO Tak De duit Nak Belah dan beli

Aiks... Penyakit HANS buat tajuk entry Panjang2 ni... skang dah jangkit aku pla.. hehehhe
 ( Like I care Kata c Hans)

Sekarang ni Kolej Kediaman Kat Rumah Depan Ni anjurkan Karnival..... ( xingat la sempena apa) huhu
tadi da g jenjalan dengan kawan... ( tengahhari tadi)
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Boring sangat tengok gerai2 yang ada... huuu macam tak da yang spesal.. semua sama je... x best la.... memang tak best.. ke... sebab duit PTPTN tak masuk lagi? hahahhaha alahai sebab tu kali rasa boring.
But fact is.. tak da apa yang menarik dalam Gerai-gerai yang dibuka... kain baju suma sama ja... jenjalan kat pekan lagi bagus....

 Gambar Atas ni ambik dari umah.. balkoni umah...pentas utamanya yang selalu buat saya dengan roomate fed up.. nak tau knp? sebabb diorang pasang lagu jiwang pagi2.. orang pagi2 nak happy2.. dia pasang lagu jiwang tahap berkarat... huuu. tak da kreatif langsung.... apa salahnya [agi-2 ke petang-petang ke dia pasang lagu best sket.. tak pun buat aerobik... panggil ramai-ramai dak-dak kolej ni... haaa skang asgmant tak banyak g... ramai yang boleh datang punya... hehehe ni tak macam nak ajak orang berkabung jeeee....

 ni Pla gerAI... banyak g kat dalam tapi malas nak turun la semata-mata nak ambik pic je... xmeriah pon... KZ lagi meriah.. apa lah.. hhuhuhu... ntah apa2 ntah yang dornag jual ni.. hehehhehe ( jahat kan aku- sebab takda duit la cakap macam ni... ngaku jela...)


Ni plaaaaa? heheh ni sesaja ambil.. nampak banyak sangat mat mat moto Kat UPSI kan? ni baru separuh.. sebab garaj yang belakangkan umah ni takleh nak ambik pic.. moto banyak... keta banyak... :P
aku? aku nek bas UPSI leee... susah nak bagi naik kapal Keta Sorong yang mamai adiahkan untuk aku dulu.. :P
Gmbar ni tah mana aku dapat tak tahu la... hahhaha lawak btol ku tengok

Ketika waktu berjalan, masa memberiku ruang berkarya.

2 comments:

hans said...

wah
tajuk panjang2 tu = penyakit Hans ker?

hahahahahahahahah

P/S : Bersama Hans Menikmati Aneka Masakan Berasaskan Telur Di Kampung Kuantan

Wen said...

ha'ah penyakit hans.. hehehe... sebab suma tajuk ko tu panjang berkilometer hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91