Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, January 26, 2011

Aku Baru Berkahwin...


Morning u alls.. malam tadi aku tidur dalam kepenatan.. dan tidurku sangat lena( aku tak terbangun tengah malam) Kenapa aku penat? berkesinambungan dengan entry aku kelmarin. memang terlalu penat dan sikit aku nak nangis selepas balik kul 11 mlm semalam...

OK balik pasal mimpi...

Tadi sebelum bangun aku mimpi aku dalam satu kehidupan macam biasa ( macam yang kita lalui setiap hari)
dan aku bersama dengan 3 orang kawan perempuan. tapi aku tak kenal mereka... ( maksud aku dalam kehiduapn realiti aku ni aku tak kenal mereka. dalam mimpi je kenal)

dan aku berkahwin dengan seorang lelaki yang aku tak kenal... Lelaki ni sangat sempurna bagiku dalam mimpi. Perkahwinan kami berlangsung tanpa kami mengenali sesama kami... ( tak bercinta) dan lelaki ini selalu berpakaian serba putih. dia berbadan sasa tapi bukan tegap, berairmuka bersih dan menenangkan, berambut pendek lurus, berkulit cerah... suaranya lembut dan tenang tiap kali dia berbual dengan ku...senyumannya selalu buat  aku ingin selalu berada dekat dengannya dan selalu inginkan perhatian dia ( dalam mimpi) kami menjalani kehidupan tanpa lafaz I love you  hanya ikrar perkhawinan yang selalu di ikrarkan oleh pengantin beragama KRISTIAN di gereja.

apa yang berlaku pada aku (dalam mimpi) adalah aku menjadi terlalu mencintai lelaki itu... semua yang aku lakukan,  aku lakukan untuk menyenangkannya.. terasa hidup sangat sempurna...

dan suatu hari ketika aku tunggu dia siap mandi di ruang tamu, dia tiba2 keluar dari bilik air dengan pakain serba putih ( seluar  putih dan baju khas berwarna putih dengan butang perak ) sambil memegang satu buku di tangannya..( aku tau buku tu buku apa dan segalanya tentang kebaikan ada dalam buku itu = BIBLE)

dia bersujud di hadapan ku dan berkata "aku telah jatuh hati.. sekarang dengar la pengakuan ku... aku sudah jatuh hati pada mu" Oh, Memang hanya Tuhan sahaja yang tahu kebahagiaan ku....

tapiiii.. itu semua mimpi.... bangun je tadi aku tak tenang dan aku terus search dekat intenet.. aku Key In " MARRIAGE" dan aku dapat ni....

" To dream of a marriage, signifies commitment, harmony or transitions. You are undergoing an important developmental phase in your life. The dream may also represent the unification of formerly separate or opposite aspects of yourself. In particular, it is the union of masculine or feminine aspects of yourself.Consider the qualities and characteristics of the person that you are marrying. These are the qualities that you need to look at incorporating within yourself."


hmm balik pada aku rupanya.... apa pandangan anda? sila la tinggal komen yeee

hahaha tapi ni suma dalam mimpi jeee...
I love my boyfren...

Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

5 comments:

Just said...

nda ingat klu penah mimpi psl kawin.. sia ni jarang mimpi... ;p

Wen said...

heee kak sa 1st time mimpi mcm tu.. hehe punya bahagia tu mimpi hehe

Mas-Azi-Mah said...

heehehe.. macam sama pulak mimpi kita ni.. tapi mimpi kawen ngn org yang kenal.. tapi tak suka.. =.='

hans said...

mimpi mainan tidur
hehehehehe

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Wen said...

Mas-Azi-Mah: yakah? hehehe sya terus blank sekejap bila bangun hehehhe

HANS: apa awk merapu ngan azam tu ahhahhaha... da vote yeee...

yeke mainan tidur...? hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91