Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, April 23, 2014

Penawar Sembelit Gastrk dan Back Pain Aku

OSTEMATRIX. SHAKLEE

Product yang sungguh hebat. Penganti kalsium so x perlu kita nak harung. Susu bergelas gelas sehari. Itu memang aku punya perangai yang tak sukakan susu sangat…

Antara kesan oste yang menakjubkan:

-          Kebas badan tiada (lazim bagi ibu preggy macam ku ni)
-          Sakit belakang/back pain aku berkurangan
-          Gastric tiada menyerang lagi. Ini memnag super wow. Sebab aku mmng mudah
-          kena gastric..
-          Say bye-bye to sembelit, yang ni aku paling suka dan superb!!!! Sebab aku memang sembelit sebelum ni.. muhahaha. Terus terang beb.,…

Nak cerita sedikit lanjut bout sembelit… dulu kan aku ni penghidap sembelit. Siap kena ambil julap. Aku memang risau gila part ni. Aku ni pemakan sayur. Penggemar buah tapi mungkin system perkumuhan memang problem… so tetap sembeli you… huhu… tapi after consume Shaklee OSTEMATRIX, kesannya wow…. Hehe… You all boleh bayangkan I punya lega boleh membuang setiap hari tanpa masalah walaupun I sedang preggy ni hehe.

Doc cakap jerawat teruk yang aku alami sebelum ni pun sebab aku ni buang x betul.. ahhaha.. ye la kot. Sebab sekarang muka ni mmng betul2 bebas jerawat. Huhu.. best kesan dia…

So berminat x dengan Ostematrix…? Sorry you Guys lagi tujuh ari promotion nak abis baru updet hihihi tu pun kalau ade yang baca… minta2 ada yg baca…

Ok promonye buy 6 free 1
Hehe…


SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

Sunday, April 13, 2014

Bijak Memilih Vitamin


Ada orang cakap vitamin SHAKLEE ni mahal… aku tak nafikan… aku pun rasa macam tu juga dulu.. tapi sekarang aku dah tak rasa macam tu dah. Malahan aku akan beli ikut keperluan aku dan Suami. Sebab sekarang aku faham untuk kekal sihat adalah kunci kebahagiaan hidup.

Aku memang dah lama berjinak-jinak dengan supplemen ni.. tapi yelah student dulu mana ada duit nak beli banyak banyak kan. Lagi pun dulu aku kurang bijak. Hahaha nak yg murah je tapi x fikir masa panjang,

Aku bagi Contoh okay,

Vitamin C Brand X = RM18.00 – cukup untuk 10 hari jew,,, 

Sustained Release Vitamin –C Shaklee  = RM 92.50 – cukup untuk 6 bulan…

Wow sangat berbaloi kan… bagi aku la.. kalau x percaya cuba tengok kira kira aku kat bawah ni….

Vitamin C Brand X –

10 hari – RM18
20 hari – RM 36
30 hari – RM 54 (sebulan)

Kalau nak untuk 6 bulan = RM54 x 6 = RM324???!!!!

Kalau anda beli vitamin C dah jimat dah RM231.50 owh…

Kalau spend RM231 tu untuk beli vitamin lain dari SHAKLEe, dah dapat macam-macam dah. Hmmmm…

So SHAKLEE sebenarnya mampu milik… ada banyak vitamin yg sesuai untuk pelbagai keperluan tubuh manusia…

Berfikirlah panjang sedikit… utamakan kesihatan anda sebelum anda berjoli/bershopping sakan… lagipun best ke shopping sambil selesma…? Tubuh manusia memang sangat perlukan vitamin C untuk menentang Selesma yang sangat common menyerang kita ni… kalau yang selalu sakit demam selesma tu memang sangat sesuai lah anda ambil vitamn C shaklee ni… nak tahu lebih lanjut hubungi saya…


SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91