Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, December 28, 2011

Khasiat dan Kebaikan Sarapan Pagi Pada Pukul 4.30am


Hik hik
Apa kabar orang orang yang masih bangun macam pandamontel?
Yesterday (aku nak tulis kemarin tapi aku tak pernah faham kenapa peninsularian nirefer kelmarin as the day before yesterday... konfiusss... ) hehe okeh sambung pada tajuk asal; yesterday aku bangun kol 7.59am okeh. Hehe awal kan?  

Bercadang ke library pagi kelmarin (boleh yek aku pakai kemarin ni...) dan aku pergi pada pukul 9.30am mcm tulah. Duduk dekat library tu buat asgment last iaitu (pergghhhh syndrome bhs skema) kajian tindakan dan bab 1-3 tesis (actually its only projek tahun akhir but we all prefer call it as tesis). 

Aku duduk dengan beloved friend aku. Audrey. Okeh stay punye stay punye stay... sampai kol 7.55pm kami stay kat situ... hakhakhak cer kire berapa jamnye? Mesti ko cakap aku tipu.... well gi la Tanya macik gad lebry tu.. :p

Then balik tu... haaaaa :P seram dulu... (aku tak akan mention apa2) yang tau pasal UPSI mesti akan tahu ceta ni. Hehe... kalau nak tahu juga pak cik google kan ada. :P
So untuk esok (hari ni) kami dah janji takkan stay sampai kol 7 lebih a.k.a sampai gelap.

Balik umah, sampai umah aku, lepas kol mammi, mandi then makan benjo sikit, aku rest 2 hours... tp sebenarnya aku harapkan agar aku tidur terus smpai pagi. Konon trip pengsan sebab penat la. Haha tapi nampaknya akal waras aku iaitu otak ni dah set bangun lepas 2 hours. Then aku terbangun la smpai skang. Skip kejap dari buat asgment. (padahal baru dapat mood) tapiiii sebelum tu jum sarapan dulu. Its megi time bebeh.... MORNINGZZZZ...... jam 9 nnt nak ke libry lak. Jum la sapa nak join....

Yang Penting HATI Bah.

Sunday, December 25, 2011

MERRY CHRISTMAS ALL

 kredit to mr google

 For all my friend yang sambut natal... 
panda Montel mengucapkan selamat hari natal 2011 dan tahun baru 2012.
Sedikit luahan untuk natal tahun ni. PandaMontel keseorangan. Terasa ada sedikit kesedihan dalam diri ini.rindu dengan keluarga yang begitu jauh terasa kali ni. 
Sudah berkali2 aku tahan ati dari menangis. 

Syukur la ada teman2 FB yang menghibur ati ni... dan ada mr. kame. walupun xdapat bersama2.. tapi sekurang2nya sudah cukup hibur hati.... asggnment masih menunggu aku. 

BE BLESSED Everyone. GOD Bless YOU!


Yang Penting HATI Bah.

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91