Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, January 16, 2009

16 JAnuari 2008

Today i attend the "Personality Development" class. Its okay.. but the task. the assigment was really make me bored. how to do ahh. Many thing to search at internet. I am a gruop with five guys and 2 girls. hohoho..

Rasa macam berada dalam satu dimensi yang lain bila saya berada dalam kelompok tue, They all macam tak tahu nak buat apa2 but tak mahu dengar cakap orang lain. apa tue, Tak profesional langsung.
**************************************************************************************
sekarang ni saya dah ada dua assigment yang saya tak tahu langsung nak start macam mana, Senior semua cakap macam tu la memula ni.. tapi lama2 nanti okay la. hehehhe. harap2 macam tu la... ntah la tak tahu apa nak buat kat sini ni. heheh
ni la ni.. cari kawan2 saja d sini buat masa ni. heheh

KELAS APRESIASI MUZIK
First
video

hahaha.. ni yang paling best kat kelas tau. hehehhe. letcurer Loy sempoi aja. heheheh..lepas ni saya upload lagi saya punya aktiviti dalam kelas tue. hehehe... ok chow 4 now

Second

video

Friday, January 9, 2009

Shallom everybody.. saya rasa sangat susah hati sekarang. banyak perkara saya tak tahu di universiti ini. tambahan lagi saya masih terlalu baru dan tiada basic apa-apa. saya takut tak dapat mengharungi kehidupan 4 tahun ditempat ini. saya amat kesal bila saya macam ni. banyak assgment. tapi saya masi tak buat apa2. saya sedih. bukan tak mahu buat tapi tak tahu langsung apa patut saya buat ooo. mumy..
saya rasa macam mau balik sabah sahaja.

Kelmarin sorang kawan cina cakap dengan saya and my group yang dia mau stop. She is Sarawakian. Saya sedih, sampai sini macam ni jadi. duit ribu habis mau datang sini ooo. buan free, tapi dia still dengan emosi dia. But syukur pada Tuhan hari ni di nampak okay sedikit berbanding semalam.

Satu hal saya sedih, saya dah 2 minggu tak dapat p church. ahad lalu orientasi. ahad akan datang ni semua ambilan dec 08/09 ada penyerahan kad matrix. sedihnya saya...

Monday, January 5, 2009

HAppy New Year...


shallom everybody, so sorry. setakat ni saya lambat update blog ni..

New episode were early started in my life.

i am in Universiti Perguruan Sultan Idris Perak right now.

Please b pray for my study and for everything that i may facing on future ahh..

macam susah jua sini ni tooo. hehhehehe

Susah oooo. Teda kawan ni... Sykur jumpa juga anak2 BORNEO.. peace EveryBody... its hard to comfortable my self here.

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91