Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, January 22, 2011

Earning Nuffnung Suddenly Increase...




What a relief…..
Selama ni sedih tauuu knpa? Sebab everytime I tengok nuffnung dia tak tambah-tambah pendapatan.. xdelah banyak mana pendapatan aku ni.. sikit jeee lain la korang yang berpembaca dan berfpllower nak seribu. Aku? Hehe setakat ni baru 46 org.. xlepas separuh lagi pon… huhuhu cedey2…
Tapi I solute dengan kawan blogger yang masih datang bertandang dan nak membaca blog saya ni…  contoh macam kak JUST…. ( kak I bagi free punya iklan hehhee)
Pagi tadi lepas mengalami mimpi yang teramat la ngeri sebab aku mimpi best friends among equal tu disambar garuda dan yang lain pula berseronok d shopping complex, ( apa punya mimpi daaa) aku terus buka nuffnung tersayang… hehehe lepas da hampir seminggu takde perubahan… dua hari lepas dia Earning aku hanya bertambah 6 sen sahaja. Hehehe terukkan tapi aku punya trafik setiap hari ada 250-300 orang.. sikit lagi leee… memang sikit pon.. hehehe

Lepas tu tadi kan..  aku cek nuffnung kita ni… terus arrow mouse kat earning.. wahhhhh Bertambah dengan mendadak…. Hehehe duit datang atas angin jew.. heheh so korang jgn la sedih2 sebab nuffnung lambat bagi duit ye… saya dah banyak kali kena macm ni… kadang dua minggu dia tak bagi.. elpas tu suddenly earnings meningkat dengan mendadak… hehehe tak lama g nak casout ni tapi kumpul dulu la… hehhe… lagipun skarang ni ke tiga2 blog saya agak aktif dilawati… stars tu pun ada peningkatan walaupun tak secanggih blog korang… hehehhee





Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

sabree hussin said...

wah tak mau share ke berapa angpau nuffnang bagi tu

Wen said...

hahahha taknak la... malu la.. bukan banyak mana punnnn

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91