Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, January 25, 2011

Hari Selasa Yang Penat...


Apa pasal pula tiba2 je aku ckp selasa ni penat? heee sebab agak tough... kelas aku hari ni je dah banyak... tambah lagi dengan aktiviti ni... 
kelas aku...

8.00am-10.00am = Teaching English For Young Lerners
2.00pm - 5.00pm Kelas EDU ( xingat nama dia) 
5.00pm - 7.00pm Kelas Multimedia ( lepas ni boleh la aku ajar korang guna software... blueeekkk)
8.00pm - 11.00pm pula aku ada aktiviti MALAM UKHWAH persatuan.. kiranya nak pengsan juga today hehhe ( melampau pla)
geram ni sebab xleh tido sebelum kelas kul 2.. sebab nervous dengan asgment yg nak ekna present esok petang. xsiap g slide. sikit g... :P

( update kejap)



Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

Ieqa Swetluv said...

sama sama ika pun jadul full sekarang ini banyak sangat prog huwaaa~~


salam perkenalan wen maktab mana ya ?

Wen said...

Ieqa Swetluv : hehe ye? sama la... minggu ni rasa macam da lama dah study padahal baru week 4

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91