Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, September 20, 2013

Herbalife At GAMBANG

 Teringin ke Gambang for herbalife event. (Baru nak berjinak2).
But then financial condition is not very wealth. :)
NVM. Its probably not the right time for me.

Good luck my friends!


Yang Penting HATI Bah.

Thursday, September 19, 2013

IKEA Furniture



Kebelakangan ni aku suka melihat-lihat dan ushar2 IKEA. Dah kemaruk nak beli barangan perabot rumah. Sungguh aku berusaha menahan keinginan untuk membeli barangan tu disebabkan aku perlukan duit untuk pelbagai keperluan yang perlu diutamakan.  

Aku mencari furniture yang berciri

-          simple
-          cantik
-          berkualiti
-          mudah dan bisa di atur se enaknya..
-          boleh lipat2 gitu

Semua tu untuk mudahkan aku kalau aku nak pindah ke. Nak jual ke. Especially nak pindah dan proses nak kemas tu mudah la kan. Hehe

Tapi bila buat sedikit research about IKEA, ramai kata barang tak tahan lama. Tapi still aku nak gak especially Dining Sets and Beds Sets tu.

Tapi kan bila berfikir balik (ayat amboih) padan la dengan harga kan. Barangan tahan dalam 2-3 tahun dengan price macam tu kira ok bagi aku la.

Tapi aku rasa aku ni boleh tahan pasal nak take care barangan ni. Sebab mom memang dah tran aku cukup2 untuk cemat dalam hal nak jaga barang ni. 

Hope IKEA ni berbaloi untuk aku. 

Yang Penting HATI Bah.

Tuesday, September 3, 2013

Ragu Dan Sangsi

 Petrol Naik Harga Lagi?

Nak beli kerete pun jadi Ragu dan Sangsi la amcm ni. LRT lebih jimat kot. Miahahhaha..

Mati la rakyat ooiiii Government....



Yang Penting HATI Bah.

Sunday, September 1, 2013

Stupid Brain - Typical Attitude



For some people, make joke about someone is a ‘have fun’. But for me that’s one kind of bullying and I don’t like it. Say I over sensitive, say me over reacted, Say me un-matured.

For me, it is bad to call our Fathers name in referring ourselves. This is an east country and we never use or refer our fathers name to call someone except her/his name.

But to be fair in any case, let us inform the person that we don’t like them to call us using our father name. That is not our culture.

Okay, actually… for nor reason I feel the pain every time I was called by my fathers name. Not that I don’t appreciate my dad. But for me, if you are calling my full name regarding any formal matter, I don’t mind.  But why on earth u call me as my fathers name like a joke? Then some one else copied that. I don’t like. Stupid. I have inform you nice and well before that I don’t like you to call me like that, that seem like insulting my FATHER!

Yes! My childhood is not really heaven as I have to accept so many things in my life. I am matured before its time and I feel the pain so much regarding my FATHER.

How could you not understand the simple things like that?

Should I address you as typical Malay that not understood Malay Language?
I spoke several times and asked you politely to stop your joke about my father. But you did not seem to understand.

STUPID!!!!!!!


Yang Penting HATI Bah.

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91