Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, April 1, 2011

MALWARE Boleh Berjangkit.


Ari ni aku tak update blog lagi wahaha... so ni aku nak update dengan riangnye dan suka cita hehe... membebal  membebel tak habis2 kan aku ni... gedik pon ada juga kawan aku cakap dolu2 ngan aku. Tapi aku buat dek je... hehe apa topic aku ni sebenarnya???? Wahh minta puji pun ada ni gaya oo 

Kalau ada yg perasan few days ago aku ada buat entry sal blog aku ada malware. Xpasal2 kak Ellen xdtg ke blog aku seminggu... hehe.. then same day aku buat research pasal malware ni... You all tau tak Malware ni bleh berjangkit even u al Cuma dtg sekali ke blog aku dan blog2 yg ada malware? Hmmm tak tahu kan? Yg tau diam2 je le...
So aku dpat software anti malware ni dari blog sapa ntah... tak de, pemilik kena bagi credits ok... haha, and ni la pemilik sebenar software ni... nama dia WANMUS, so u all boleh download dia punya software kat SINI. Dan untuk keterangan pengunaan bek korang g lawat blog tuan punya. Nak ciplak tak bek kan? Hehehe
Ni aku upload aku punya malware punya print screen yg ada dalam lappy. 
Ini Le Rupa aku punya malware yg bersarang d laptop.. haaa jgn ingt lappy korang sihat.. buat protection...

Ini tak da kaitan... ni adalah gmbr yg aku curi dari c kawan blog yang tak ingat da,,, ehhehe. Actually ni kutu/ bakteria yg selalu ada dalam tilam dan sofa yg kita pakai.. so...? geliiiiii laaaaa huhu





Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

Ellen said...

hahahaa...itu lah pasal Wen...akak nda sanggup meredah ni mula2 tapi kerana lama betul lari tu kutu..tutup mata ja klik proceed anyway tu..hahhaa...
Happy bila boleh p sini kali2..hahhaa..

Wen said...

hehehe ba bagus kak scan tu lappy. takut kana jangkit. hehehhe makasi ar kak dtg sini balik hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91