Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, April 11, 2011

"JIKA AKU PELAKON POPULAR"



Haaa segmen ni aku dapat dari MAK DARA yang baik ati komen dekat SB aku. Best segmen dia.. so aku akan join dan bersedia sesiapa yang nak join silakan tau.. aku nak tag awal ni  walaupun mak dara tak suruh  hahhaa ( boleh yeee mak dara) ok ni orang bertuahnyaaaa hehe
1.        TREX ( ko wajib ikot ok)
2.       Kak LEN MOMMA Chubby ( kak sa tau ko bz kjan tapi tetap mau juga tag hehe)
3.       Krole – Ikut tau!! Hehe
4.       P.A.N.A.D.O.L

Ok nak ikot kena buat ni:

1.Letak header BICARA MAK DARA BLOG
~ dah buat

2. Buatkan satu entry bertajuk :JIKA AKU PELAKON POPULAR dan jawap soalan dibawah.. dan linkkan ke blog Mak Dara. 
 
* Nak berlakon teater, drama atau filem
            ~ nak teater kenapa jangan Tanya aku memang suka hahaha

* Watak yang diidamkan
            ~ nak watak gadis cabaret ( sebab aku tak penah jadi gadis cabaret) hahaa

* Nak berlakon disamping Pelakon popular mana
            ~ nak lakon dengan Rosyam Nor la op kos and nak lakon dengan P. Ramlee hehehee

* Nama glamour anda
            ~ opkos wewen hahhaha PANADOL bleh ja kalao ko gelar sa WINKWINK hehehe





Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahh memang best2 jawapang yang diberikang hehe.. part watak perempuan cabaret tu yg paling best.. bukan senang nak bawak watak watak macam tu tau.. Watak heroin ala ala ayu tu lebih mudah berbanding dengan watak berkarektor macam tu.. Mak Dara suker.. tengkiu yer sudi join segmen Mak Dara

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

waduh waduh siap tag lagi hehehehe tengkiuuuuuuuu dik.. Suker Mak.. Nak berlakon teater ye.. Memang Mak Dara puji dengan pilihan adik tu. Rasanya berlakon teater lagiii susah dr berlakon utk drama dan filem.. cayalah dik =)

Wen said...

@ hehe yerp... memang berminat dengan teater.. ujung sem nanti cadang nak ambil teater sebagai skill sebelum grad untuk mengajar nanti hehe ( berangan2 juga sebanarnya nak berlakon tapi tetater je la hehehe)

Bella Bell said...

hye wewen...saya rosyam nor...heehehhe~~

LadyComot said...

mcm menarik jer..

Wen said...

@Bella Bell: hahaha suka ko kan kenakan aku hehe aku minat gila dengan dia weiii

@Lady Comot: Best.. memang best join la.. hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91