Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, April 4, 2011

SekAli Lupa Tajuk da tadi... NAK Bubuh Tajuk RERAMAI KAWAN hehe


Hi my readers... ( ada ka readers? Entah2 reader pun tak da) hahha
Morning sickness aku pepagi tadi aku malas nak bangun pagi nak p ambik exam dengan Dr. Nik Azmah dekat Library... Huwargggggghhh terasa nak tido je sampai petang. Khuang khuang. Tapi nanti aku tak de marks pla. Hehe.. so aku gagahkan diri jua leee.. dan skang ni da habis jawab TEST selama 2 jam 30 minit dengan 8 muka surat esei. Haha tapi aku banyak merapu la.... haha aku nak care apa kan?
BTW ahaha da lama berkawan dengan KAK ELLEN bukan KAK LENN tau... tapi KAK ELLEN, tadi dia add Aku dalam akaun facebook dia. Hehe Sukanya... hekhek....
haaa tengok...

kan ramai dia add aku tu wink2* kata c Panadol 

And apa lagi... haaaa Agak ramai yang dtg meramaikan Blog Aku pagi ni... Zatie Catalyst ellen Alinkiwi Fantastic Ajane Dq yang datang pagi  ni hehe.. Thanks You all...




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

4 comments:

Ellen said...

kembang kuncup hidung sa ni dik...macam mana mo kasih turun kembang ni..hahhaa...BTW thanks ahh...

Fantastic Ajane said...

ai sis ellen.. picit capattt.. nati terbang pula..hahahha

tq mention juga nama sa wen..:)

Wen said...

hahhahaha lawak nya... terbyg sa macam mana idung kaka tu.. kak p letak ais kiub ba kuncup kali balik hahha

Wen said...

hahahha lawak la FA haha

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91