Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, April 9, 2011

KUmpulan 5 Dari Blog Gegar Abg BEN.


 HI SUMA satu lagi entry aku nak post pagi ni.. hehe ni adalah geng satu kumpulan aku dan List abang BA. hhaha setelah hampir 10% = 10 orang datang ke blog aku bagitau datang dari satu kumpulan ke blog aku. aku pun tercari dan mencari.. rupanya dalam 2nd blog Abg BEN. 
ok u all yg 100 org ni jgn risau aku akan lawat semuanya dan polo semua yang ada.. hehe bersedia korang wen nakkk ter....j...aaa...hhhh!!!! hehee





Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

4 comments:

Cik Z@i Pen@nG said...

mai gegar kt sini....rajin gila copy satu2 link

suaratersekat said...

mcm mana join segmen2 macm ni??? wen ajar sy boleh?? hehehe

amny said...

jom kasi gegar..^^

Wen said...

@Cik Z@i Pen@nG : hahha aku kopi dan pasta je semua tu hehe

@suaratersekat:ahahaa nak minta ajar ehh jap nanti wen buat entry yeee haha tak delahh mjudah jeee mcm join GA je.. tapi apa pun nanti wen buat entry okay

@Amny: yaaa jommmmmmm eghhehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91