Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, April 9, 2011

Aku dan angka 100.


Hi all... aku skang ni sedang berusaha keras nak follow semua ahli group aku dalam kumpluan 5 oleh Abg BEN mcm yg aku post dlm entry kat bawah tu.

Gulp so aku jumpa pelbagai blog. Semua cantik2 belaka... best la abg ben. Seolah2 dia bagi panduan kepada para blogger nak buat apa kalau ada masa free...

Ok ok ok lepas ni nak terjah blog bestfren2 aku dlm blog. Jgn majuk suma.. wen dtg jap lagi ar.. like sis Ellen said, jenguk sambil click the advertise in that blog. Tak pe kita bantu org dengan harapan iklan kita di klik juga. Tapi xklik pun xpe. Hikhik...
Mesti Kak Lenn MOMMA Chubby Tertanya dah free ke c WEN ni> haha iyaaa la kak asgment tinggal satu yg tunggal. Nak present jmt depan tapi da siap separuh hehe...so? hikhik nak tag? Sila kan...

Tapi trex mana ye? Tak Nampak dia menyibuk kat sb aku lak today... Lynn pun sama. Mana diorang ni???? Sis Just, ada tny aku ari tu, ada pengsan lagi? Kalau hari2 pengsan tu kes berat tu kak...

Btw... Blogwalking teach me help my readers to easy loading my blog. Kalau da lama nak loading sapa pon malas nak tunggu ye tak?

EEhhh lupa nak mention aku dapat connection wireless free kat KL haha.. best kan? Tak yah top up hp untuk broadband.. hikhikhik arap la tak di pasang password. hehe




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

12 comments:

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman said...

Salam perkenalan dari saya . Thanks singgah blog saya...

Haryati Molly @ Tunung said...

Bila mo terjah blog sya ni moi? hahaha, joking ja ahh..
Best oo dpt wireless free kan..

meo suke makan katak said...

slm kenal... huhuhuhu

Eyriqazz said...

good luck..the more kita kenal,the merrier kan?

Small Give Away|RMxx dari Eyriqazz.Com

udin said...

gegaq jgn x gegaq.. mai dari kump 5 jugak.. hehe.. ;)

LadyComot said...

salam perkenalan buat wen..

HAJAR hasan said...

sme kumpulan 5!!! follow sini. thanks ya. ;)

MesmeRize Me said...

yeay...hidup group 5..i follow u back

Wen said...

@Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman: Your welcome bro ehe

@Tunung: ehehe bah kijap ko sis, nanti sa terjah jan ko rimas ar.. tunggu sa r hehe

@Meo Suke Makan Katak: erkkk i dun eat katak dear.. hehe... yeap salam kenal lets folo memolo...

@Eyriqazz: yes sudah semestinya.. lagi best itu macm eheh

@Udin: yo ko? haha ya gegaq jgn tak gegaq, mai kedah eh? ehhe sy mai sabah.. :P

Wen said...

@Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman: Your welcome bro ehe

@Tunung: ehehe bah kijap ko sis, nanti sa terjah jan ko rimas ar.. tunggu sa r hehe

@Meo Suke Makan Katak: erkkk i dun eat katak dear.. hehe... yeap salam kenal lets folo memolo...

@Eyriqazz: yes sudah semestinya.. lagi best itu macm eheh

@Udin: yo ko? haha ya gegaq jgn tak gegaq, mai kedah eh? ehhe sy mai sabah.. :P

tricksrex said...

kekekeke
aku tingtong la wey
ni baru nak jenjalan ni hah

Wen said...

haha ting tong sangat la ko trexxxxx

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91