Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, April 26, 2011

FA Tag WEN :



Wen kena tag oleh kak FA.. kenal dia dalam blog tapi for sure aku dah susahkan dia banyak kali. Huhuhu map kak FA.. ada gaji nnt sa blanja kak FA makan angin  (depan kipas hahah)

1. Adakah anda rasa HOT?
Yes Hot sebab WEN tengah EXAM ni hahaha baru bis ulang kaji utk paper sok...

2. Upload wallpaper lappy/pc?
 Suka gambo macm ni hihi

3. Cerita pasal gambar kat wall tu.
Aku suka word tu...
Do not run through life so fast
That you forget not only where you have been
But also where you are going
Life is not a race,
But a journey to be savoured
Each step of the way.

4.  Bila kali terakhir anda makan ayam?
Hahha tadi makan ayam...

5. Apa yang anda wat selain menyelesaikan tag ini?
Buka mata luas2 depan laptop, tapi otak sedang fikir dan hafal untuk exam sok.
6. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?
Wen, win ( erkk dulu la), mama suka panggil unga (sabahan=panggilan manja untuk anak), Auntie, Kakak, Sis, dan cikgu ( eeee...)

7. Tag 8 orang rakan blogger
8. Siapakah no satu yang anda tag?
MiZ Novexx die baru je  abeh exam so bleh la die buat ehhehe
9. Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag?
Aku kenal dia dalam blog... dia ada tag aku untuk join segmen tapi tak sempat nak buat sebab aku kena study la. Kami ni seUniversity and nak bgi tau dia ni, aku PON bakal CIKGU Tadika juga. Hee
10. Orang ketiga yang ditag sedang berhubungan dengan siapa?
Erkkk tak tau pula hehehe
11. Bagaimana dengan no 4?
Dia ni sangat peramah.. suka bila balas2 kunjungan dengan dia.
12. Pesanan buat no 6.
Hah ngam sangat bah sa tag ko ni. Nda pernah ko join kan ni sa tag2 ko ni BOTERpron.. hekekeke ( kami sama2 org sabah, satu Uni dan sama2 MT persatuan)
13. Kata-kata cinta buat no 2....
I Lap u dear... ehhehhe
14. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yg ditag di no 1.
Suka Kaler pink.
Seorang pelajar.
Otak geliga sebab panadi lam bio
Suka boboiboy? Aku pun tak tau apa katun tu...
Muda dari aku hehe ( abes idea)

15. Persamaan antara lembu dan kambing
Kedua-duanya mempunyai huruf “mb” dalam ejaan.. hahaha Ada yg terfikir tak  mcm cara aku jawab?

16. Perasaan ketika jawab tag ini
Ngekkkkkk akak FA tag aku.. ekna buat.. ni keja cikgu bagi ni tapi tunda kejap je ehhehe sowie kak


17. Adakah anda tahu Rizman tu sengal..
Rizman tu sapa? Tapi apa pon ye kot.. hahahaha


18. Gay or Les
Soalan apa ni? Aku normal... buat pa nak jadi les o Gay?

Haaaa da jawab da soalan suma kepada yang kena tag padan muka hahahha....


Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

7 comments:

Fantastic Ajane said...

tq wen.. heheh sa pun suka oo tu words dia.. best kn...:)

Miz Novexx said...

aishhh.... baru abess exam ada esainment lain Cikgu Wen bagi, hahahahahaha.... PEACE
mmmmm, okeh! maybe esok boleh join, wink wink ;)

Wen said...

@Fantastic Ajane yearppp really inspiration kan.. hehehe

Wen said...

@Miz Novexx hehehe okey jgn tak buat tau hehehe nanti cikgu rotan

Suara Tersekat !!! said...

thnks wen.. hahaha kenl dalm blog ja... hahaha..
ok nnty as try buat plak.. hurmm amik course same ke??

kaTasiButterPrawn said...

adeh... i try my best... m0 cari idea dulu ni..hihihi

Just said...

thanks for the tag. akan dibuat d rmh baru! ;p

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91