Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, April 13, 2011

Jom Ramai Ramai Tukar Konsep. Ada Juga Pek Dah Nya....


Hai, morning dan selamat pagi you all...

Pagi ni aku singgah ke Blog Trex, dia ajak sapa2 pon tukar konsep daripada I Follow You, u Follow me Back  Kepada i comment N3 u, U Comment N3 I. Eamm interesting kata grandpa aku... ehe...

Aku pon stuju la dengan ko Trex, sebab daripada dok polo memolow je.. bek kita comment kan? Dpt gak memperkembangkan kemahiran koordinasi mata dengan tangan kan? Betul dok?  Hek hek hek...

So aku pon terbuka la pemikiran.. daripada memolow kepada mengomen lagi berpekdah... tak la aku paksa semua orang komen entry aku. Kalau tak suka tak pa leeee... hehehe.. aku buat entry ni sebab aku setuju sangat dengan Trex..

BTW kalau nak orang baca entry kita bukannya benda yang mudah, tapi tak salah kita berusaha kan? Buat la apa pun janji itu tak sakitkan ati sesapa.... baiklah... aku post da n3 ni sebab aku nak terjah blog2 harian yg seriang aku baca macam Kak EllenKak Lenn MommaChubby, Kak Fantastic Ajane, Sis Just, Panadol,( ini dah aku terjah)   ==JoSrEvAlUtIoNs2011== , dan banyak lagi la blog yg selalu aku terjah. Ops xlupa nak mention kepada YANIE DQ  my new reader yang setia... teruskan berblogging ya YANIE DQ ..

P/s: Trex... aku tak tau mcm mana nak join so aku buat entry la hehe ok? Ko jgn Ngamuk pla ye.. kan aku da kipas ni, hehhee... saaaaaaayyyyyaaaannng  Trex....




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

15 comments:

josrevalution said...

salam..cik wen yg di hormati..huhu..tq bab senaraikan link blog sy d entry wen hrni..dan jgn bmbang sy akan sentiasa follows u all entry..dan pasal tukar konsep nie..aq rase ok..tapi pasai konsep blogwalking u folo i folo tu..itu kita xleh belakangikan sebab tnpa bwkg ape lah blog kita nie..TAPI..kalo mcm tu pon rase xleh plak..bab kalo sekadar folou,folo me aje..sepatutnya dimasa kita folo kita mesti bagi diorang komen kurang2 pon 1 utk 1 n3..n ask them to hit komen back after folo..baru lah membina..hehe..camne???..sory..komen pnjng cangat..huhu....
cara buat scroll dan background collour pada comment box

p[A]n[A]d[O]L said...

ahhaha ko x takut ka syg c trex tue..
kang d bahamnya pla ko.. ;p

Wen said...

josrevalution: hehe sama2... tak bimbang tak risau.. hehe tedapaksaan tau.. sapa nak buat la.. xbuat cpa... yaaa means buat both la kan? ehehhe okeh jua tu cdngn seimbangkan... hehee

Xkisah komen panjang.... satu page pun i lagi like tau ehhehe


@panadol: hahahha buatbuat tida takut ja la hehe

Fantastic Ajane said...

hi wen.. hehhe tq kasi jadi blog sa ko punya blog terjah harian aaa.. makasih sgt2..:)

Yanie dq said...

hahahha ~~ tq wen.. ingat juga ko ma sya.. keke ... etul jga tu ,, dari setia follow org, bek setia mengomen.. manatw kan bole bagi pndpt ckit kan...hahaha,, yupp bagi saya komen tu pnting...

dq said...

hahhaa ..thanks wen.. ingat juga ko ma sya.. ermm, sdg belajar tuk setia memblogging neh.. opppss !! saya setuju dgn korang... komen sgt pnting bg stiap n3 yg kita masuk .. hehe ,, baru semnagat ckit kan maw blog neh..

Wen said...

@Fantastic Ajane: Sama2 kak hehe

DQ: ingat baaa npa tidakk ehe

apik pehe said...

huhu..gud2..sekarang ni..follower yg banyk pon x bermakna kalo dapat komen yg sikit..huhu

Wen said...

hahahha kan apik pehe sokong kawe jugo hehe

Just said...

terima kasih atas terjahan anda.. :D

Wen said...

sama sama puan Just hehehe

tricksrex said...

haha aku kena buat anugerah pengipas ni nampaknya
saingan hebat ni hahahaha

wey cek link ni nak blaja pasal reply button tu
http://www.myfaheem.com/2010/05/cara-pasang-reply-comment-button-pada_27.html

takde hal kalo nak follow as long lepas tu helo2 la jugak..kalo follow touch n go,takde ape la
kekekekekekeke

Hafzan Sarah said...

nak apply konsep ni jugak lah..hehee

Wen said...

@tricksrexhahhaha saj tiru gaya ko kejap hikhikhik apa??? copy right ehem nanti je la aku bayar...hihi

Button da berjaya.. thanks tau....

yess totally true ba trex wat u say hahha

Wen said...

@Hafzan Sarahbagus bagus juma sesama kita berjuang hehehe'

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91