Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, April 21, 2011

Aku Tak Minta Ko Minta Maaf, Aku Minta Ko jangan Ulangi lagi.


Aku sensitip sangat ke?
Aku da lama simpan rasa hati ni... aku da lama nak ckp tapi aku malas dan tak nak singgung sesapa... tapi hakikatnya aku ja yang selalu tersinggung... dia sedar atau tak ye? Sudahnya aku tulis kat sini je la... nama aku tak mention la...

kesian dia nanti kan tapi aku nak bagitau kau aku benar2 terasa hati dengan apa yang kau ckp, apa yang kau buat dengan aku. Aku pun ada muka, aku ada rasa, mana aku nak letak muka dan malu aku bila selamba ko cakap macm tu depan org lain.

Aku tau bagi ko its nothing tapi aku yg rasa bodohnya aku sebab aku yg kau malukan... Lepas ni aku dah simpan dalam ati aku, aku takkan biar ko tau apa pun dari aku lagi... Memang susah betul aku nak cari kawan yg betul2 kawan kat sini.. sabar ja la..

Aku luah kat blog ni bukan apa, aku Cuma nak lepas perasaan ni. Aku takleh buat apa pun dengan perasaan aku macm ni. Semuanya blank. Aku nak study pun tak bleh... bukan sekali ko buat bah. Banyak kali.. Aku tak suka aku ko buat macm ni, aku malu... ko sedar tak ya, ko peralatkan org lain untuk dketawakan?

Ughhhhhh cukuplah... rasanya lagi aku tulis, nanti lagi visible orang ni punya character... biar aku simpan sendiri yg selebihnya...TQ pada yang sudi baca blog aku... nak nangis jap...




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

11 comments:

Miss Dill said...

usah pikir sangat. tenangkan hati.Allah sentiasa bersama awak :)

Miss Dill^^

Wen said...

@Miss Dill

Thank u miss dill ya.. GOD is with me

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

yup .. yakini Allah bersama kita ^^ saya jugak lately asyik menangis kerana tajuk entry awak tu dikeluarkan dari mulut sidia :( sabar ye :) mwahs!

atiey azha said...

uii . jangan stress betul . bah , kasi ignore jak bah .

my blog : http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Fantastic Ajane said...

ai siapa tu wen..:) sabar ja k... kdg2 mmg ada ja yg x kena tau..so sabar k..:)

Wen said...

@☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼

Yeke... what a coincidence dear.. you pun sabar k...

Wen said...

@atiey azha hehe ya i will rcover soon...

Wen said...

@Fantastic Ajane

iya ba kak its make me terible mood.... tapi kalau da kepuasan memang sa jadi macm ni la...

fawzeah zea said...
This comment has been removed by the author.
fawzeah zea said...

salam kak,,ckp bgs2 dgn kwn kak 2,akak xska dia bt bgitu dpn2 org..insyAllah dia sedar n dia xbuat lgi.

Wen said...

@fawzeah zea

Salam sejahtera dik: akak tak leh wat dek.. memang akak macm ni, berat sangat mulut nak berterusterang... akak selalunya akan berharap org sedar setiap kali akak sakit ati.. tapi da ok da...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91