Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, April 22, 2011

Silakan Sapa Nak Kutuk Aku Dulu :P


Well good morning all.... how is your morning? Hehe... aku terlebih sudah ni... finally I am fully recovered.

Aku banyak pikir la belakangan ni.. dah lama nak minta pendapat Readers ni sebenarnya… tapi tak buat buat juga entry sal apa yang aku pikir ni.. hehe apa lah sangat kan..ok ni yang aku pikir selama ni…

1.       Follower 555  (macam buku hutang ahaha) dan Follower 613
Aku nak bagi hadiah… tapi tak tau leee sapa yang dapat dan bila bleh sampai 555 orang kan… 613 tu tarikh istimewa tu hehe…
2.      Pindah rumah dari purple gelap ke purple cerah…. (ada sebarang rujukan nak tukar kaler tak?sebab aku masih nak guna asas yang sama)
3.      Nak buat Give Away tapi rasanya masih awal kut.. tangguh dulu sampai blog dah pemes sikit…
4.     Aku nak buat rambut stail baru… nak potong pendek…. Erkk tak kut… juz nak potong bahagian depan ni… dah hampir 3 tahun aku pakai gaya yang sama… hukhuk…
5.      Aku nak jaga berat badan yang dah makin naik tapi.. bila nak start.. ( BMI dan 22.3 = 154/53)

Haaa cukup la dulu 5 yeee yang lain aku canang kemudian.. sesapa yang berminat nak bagi nasihat ke apa ke… sila comment…. Takpe nak kutuk pun tak pe…

Lagi satu kan, aku ni memang dah tebiat agaknya… tiap kali aku masuk blog len untuk 1st time.. aku akan terus cari NAVIGASI FOLLOW tu… aku memang suka follow orang tak tau napa… Entry tu aku selalunya akan comment dan jarang la kalau aku tak comment.. hehehe 

Orite… sampai sini dulu… nak breakfast pla… kikiki jom semua…




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

8 comments:

tricksrex said...

haha
ce try purple cerah tengok camne
nnt aku komen

Fantastic Ajane said...

ok juga tu kalau pindah p purple cerah.. tp yg ni mcm cantik ooo wen..hehhe suka tgk dia mcm glowing... sa pun tepikir mo ubah style rambut ba ni.. panjang da x nmpk style pun...hehheh

Wen said...

@tricksrex

huhu... dalam masa terdekat ( after exam) aku akan start survey mana2 rumah baru. nak buat sendiri aku tak reti hehe

Wen said...

@Fantastic Ajane

iya memang cantik yang ni kak.. hehe sa pun suka.. tapi teringin la juga may b try kejap kali mcm hari tu sal shoutbozx tu hehehe...

wah ada chemistry mau tukar rambut style rambut hehhehe...

atiey azha said...

okey dah ni kaler purple . tapi yelah , tak salah bertukar sekali sekala kan .. hehee ..

tricksrex said...

good luck exammmmm
pas exam nak tgk ko pindah okeh
kekekekekeke

Wen said...

@Wen tula sekali sekala nak juga kan merasa bertukar hehe

Wen said...

@tricksrex hehehe kalau tak sempat taung depang hang komeng ye.. hehee

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91