Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, April 27, 2011

Tajuk Entry Aku Malam Ni: Ini Entry Aku Malam Ni.


Hari ni aku nak tulis... satu lagi PAPER siap aku duduki... dan yg terakhir pada 29 ni dan berakhirlah perjalanan aku untuk semester 5 ini... Terima Kasih TUHAN...

Ok... apa kabar semua murid2 hari ni? Kat rumah makan apa? Baiklahhh, hari ni cikgu nak baca buku cerita yang...... (Introduction masa aku ngajar nanti dan tak de kaitan dengan entry)

Aku baru je buat pesbuk baru.. akaun pesbuk baru... nama Pesbuk baru aku Wen New... sapa2 mau ADD silakan la yeee... tak nak tak paksa...
Aku tukar akaun pesbuk ni sebab kat pesbuk lama aku ni banyak sangat spy... selain tu aku tak suka setting fb lama aku... Chat je automatic jadi message.. tak tau nak recover.. so better aku buat akaun baru Wen New... so silakan add k... Well aku akan mulakan segalanya kembali dengan Wen New. Tapi yang sakitnya aku d block oleh Fb Wen New selama 4 hari daripada add orang lain grrrr... tapi kalau orang len nak aku, boleh pla.. hehehe...

Cuti aku akan bermula sekejap je lagi... dan aku memang akan sangat2 jarang online selepas tu... boleh cakap langsung tak akan online selama 4 bulan.. wei lama kan aku cuti? Huhuhu...bulan 9 nanti baru aku balik mula...

Kat kampong takde tenet g. Nak pakai broadband... aku bukanlah yg jenis suka membazir duit untuk broadband. So lebih baik tak payah ehehhe.... jadi kawan2.. jangan putus asa.. sila lawat blog aku ye....

Errr  itu je la untuk malam ni sebab aku sakit ni... ngantuk pon ye jugak...bye all. Sok i update g.




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

11 comments:

tricksrex said...

uik ko da nak balik sabah?
nnt ko kasi la jugak alamat sabah ko takut2 aku xsempat pos yg kat kl tu..

aku add ko!

Wen said...

@tricksrex terima kasih sebab add aku trex hehe

apik pehe said...

hehehe..balik sabah nanti..apik nk wen belikan hadiah untuk apik tau..hehhee

Wen said...

@apik pehe ok Pikpom... hehehhe... nak ape? ckp la...

hans said...

bestnya tinggal lagi 1 jer lagi paper

My Dear Carol said...

testing2..1 2 3

apik pehe said...

aaa...brang aper yg ader kt sabah?hahaha..apik belom pnah smpai lg la wen kt sabah..

fiezah91 said...

baru nak beramah mesra ngn ko.. ko lak dah x on9.. haha.. nak add ko kat fb tp tgu sepuloh tahun lagik la..ekeke :P

Wen said...

@My Dear Carol bah silakan mentesting jaaa

Wen said...

@apik pehe ok kalau macam tu wen bagi salam angin darii sabah jelah yeeee hahahaha

Wen said...

@fiezah91 hahahha yeke? knp lak kena tunggu seploh tahun?

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91