Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, April 17, 2011

Aku Dan Hari INI


Dah dekat 2 jam aku duk depan lappy nak buat 1 N3 hari ni.. tapi satu pun tak menjadi.. OMG apakah yang harus aku lakukan? Aku paksa diri aku nak menulis, da siap 1 karangan, aku delete taip lagi kemudian delete lagi then taip lagi then delete lagi...

Aku buat mcm tu sebab bila aku baca balik cerita yang aku tulis tu aku dapat rasa betapa tak ikhlasnya aku menulis. Huhuh... menulis tak leh nak paksa2 ye... huhuhuhu.....aku tak tau la kalau u all.. tapi aku macm ni la...

Ari ni aria had kan? Aku tak p mana2, aku duk umah bangun pun dah kul 10.oo am so aku mandi then nak sapan.. tiba2 datang mood rajin aku nak bersihkan bahagian belakang rumah ni. Tempa tu berminyak tebal sebab tak pernah dibersihkan. So sebab memang dah alma aku apsang hajat nak bersihkan ruang tu... aku pun merajinkan diri sapu bilik dulu then bawa semua peralatan bersihakan bahagian belakang rumah tu sekali dengan dapur aku basuh... hahahah...

Tengah syok2 membersih pewot (perut) aku terasa lapar. Nak masak keja tak siap g.. huhu aku tak suka buat keja membersih sambil masak kang yang ko berbagai rasa yang ada sapa susah aku juga...

Skang ni aku baru siap makan.. Lunch.... sempat la tadi minum susu everyday segelas ( tu je yg aku mampu) u all bgi la GA susu Anlene kat aku ye.. hehehhe... then sudah rasa mengantuk la... Betul2 LOPUNG ( ular sawa) aku ni.. hahaa Lopung tu gelarang cikgu disiplin asrama dengan budak2 asrama yang kuat tidur tengahari... malas dtg prep.... hahhaha aku masih ingat dengan jelas intonasi cikgu tu sebut gelaran tu pada beberapa pelajar kuat tidur yang comel termasuk aku... hahhaha (siap kena kutuk sebab aku ni dan 3 orang kawan baik aku adalah MT Pengawas Asrama) memang lawakz...

P/s; i tak sangka menjadi juga entry i yang entrah kali ke berapa baru leh sure nak post hehe...




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

8 comments:

aTy _faRed~ said...

memang.. kalau tak de idea biler ngah borink.. nak buat satu n3 pon tak akan jadi... saye selalu macam tu..:)

Fantastic Ajane said...

betul tu wen..sa pun macam tu ..kalau da x blh sa fed up juga tapi sa cuba2 juga post entry... kalau jadi ok la..xda pa mo buat... hehehe

Wen said...

@aTy _faRed~Tu la pasal.... pernah post 5 entry sehari suatu ketiak dulu hahaha ksang satu n3 sehari pon susah hihi

Wen said...

@Fantastic Ajane sama la kak kena ambil mud ba dulu kan hihihi

apik pehe said...

hehe..apik pnah xder idea..post pendek giler..hehhee

Wen said...

@apik pehehhaha ko mamng la apik... sentiasa ada post hihiiii

tricksrex said...

susu?
nononononononononoooooo

ok nnt aku wat ga kasi susu anlene la ek?
kekekekekekeke

meh a dtg umah aku plak kemas kemas ni wen

Wen said...

@tricksrex

a'ah susu tak suka ke? aku ada sebab aku minum susu ni trex.. aku sakit gastrik wei... huhu terpaksa minum susu ni. skang memang da ok da la...

Ahh aku tunggu k.. lepas tu aku join je ko tutp, kira ku menang la hahaha

Nak aku kemas umah kau? minta maap... aku rajin sangat skang hahaha

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91