Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, April 12, 2011

Perhatian Untuk Semua Kawan Blogger Yang tersayang.


Untuk perhatian semua readers aku ada kengkawan yang sudi berkunjung ke winkwinkwithwen.blogspot.com, saya tak suka galakkan u all untuk buat komen  berbaur isu keagamaan d blog saya demi menjaga hati dan perasaan semua pihak. Demi menghormati semua pihak. Demi kepentingan semua pihak

So aku ambil keputusan untuk tidak membincangkan sikit pun soal isu2 sensitif ni.. takut pula aku kalau ada yang terasa dan tersindir. Kalau nak bercakap tanpa menyebelahi mana2 pihak aku setuju, Lihat perkara seperti cara Astro history buat cerita. Tak sebelah mana2 pihak walau apa sekalipun discovery yang akan dtayangkan mereka. So... Faham2 yea.. jangan sampai terlebih kritik last2 hati kawan2 blogger yang sakit....





Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

tricksrex said...

tu la
elak sentuh isu isu sensitip
sebab tu la blog aku sume benda ngarut je hahahahahaha

Wen said...

hahaa aku setujuh dan selapan dengan ko trex.. ko memang yang kuat mengarut tapi aku tetap suka post ko dan baca post ko hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91