Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, April 8, 2011

THENG KIU Kepada Trex... COMEL ( SENTAP)



Hi semua waaahhh bukan main lagi ye SB aku korang belasah haha tak menang tangan aku dan berukband aku yang lari lajuaku ni melayan dan membalas setiap satu....

Anyway aku suka nak jawab beberapa soalan yang ada kat SB aku tu. Untuk yang bertanya kepada aku, "Suka Kucing tak?"  hmmm Sorry dear, i hate cat the most... memang aku tak suka kucing. lantaklah korang nak cakap apa pon aku tak kisah sebab aku memang benci sangat dengan kucing 
 next: "Berminat tak jadi Pengedar minyak Wangi ..." Eehem i like bisnes... but problem is "... di sabah?" Aku d PERAK skang ni huhuhu 


And Especially kepada TREXXX ko memang da COmel ( SENTAP) hahaha...  
Kepada sesiapa yang tertanya2 apa aku ckp ni? Haha sila la kunjung ke Trex... aku puji dia sikit je nak bagi dia rasa bangga diri sket haha tau tau aku menang da...
Dan aku da dapat da hadiahnye... Makasi ye trex... Boifren aku da ambik da 10 hengget  awak  tu hihihi..... nanti ujung bulan ko bagi aku menang lagi okay.. hehe


Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

3 comments:

tricksrex said...

ok aku tak ngam ngan kucing jugak hahahaha

sentap mak nakkk!
hahahahahahahahaha
untung la bf ko tu kekekekeke

ok hujung bulan sila puji lagi okehhh

you're most welcome ;p

tricksrex said...

ok aku pon tak ngan kucing kekekekeke

hahaha sentap okehhh
hujung bulan boleh la puji lagi yek
hahahaha

you're most welcome ;p

Wen said...

wah sampai dua kali ko komen ye trex yeee...

hjehe tak kisah laaa dia banyak reload aku gak... haha lagipun dia tdesak kan.. malam2 nak cari reload.. ( padahal 7-11 banyak) hohoho

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91