Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, April 21, 2011

Jom join bloglist bersama Terompahcaring !


Hmm time to pay debt to my dear sis FA...
She has tagged me for a Bloglist segment I think. And here is it... Semalam lagik dia tagged tap ii malas2an and lazy2an mau buat hahaha... oraitz... check it here
Aku tak tau sangat Siapa Terompah Caring ni.. Like sis FA said, I also never saw him before. This is the first time so nak story mory pasal dia, tak hangat sangat sebab baru kenal ba.. hihi
Tuan belog Terompahcaring ni pilih background Biru-Putih as his template. Sesuai la dengan dengan orang lelaki kan. Follower dia boleh tahan, 2206 including me.. lebih berkali ganda daripada Follower aku = tu yg nyata. Hehe
Kat Profil dirinya ada state yang dia takut kucing well aku lak xsuka ngan kucing.
Nama dia letak kat Blog SyafiqueRidhwan dan berumur 20 tahun..
Apa lagi?
U all apa kata masuk join dia punya blog dengan klik kat Banner dia tu..
Nak Tag sapa eh... aku nak tag org yg selalu aku tag kalau ada apa2 hehhe. Sorang je aku sempat k... kaTasiButterPrawn... naa join kau cepat...




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

1 comments:

Fantastic Ajane said...

hi wen..tq buat entri ni k..:)

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91