Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, April 20, 2011

Setiap Hari Aku Rindu



Hi all... (Peringatan: tajuk tu lari sebenarnye)
Pa kabar suma? Hukhuk adakah yang tertanya2 p mana c Wen?
Hehehe seharian aku belum blogwalking lagik... well sebabnya... aku ada exam petang tadi... nak blogwalking takleh sebab like c KRLOE ckp dahulukan yang penting dulu... so aku study la juga... haaa apa?

Yee u all tak payah guess oh tuduh2 sebab memang aku study last minit hahahaha.... Memang la.. PMR je aku study berabis tau... SPM dengan STPM dan semua exam after that aku ambil cara study last minit.. hihihi

Tipu la kalau u all tak pernah buat... mana sempat beb nak study awal2... nak buat asgment satu hal. Sebab yang kedua adalah... dahlah nak buat asgment kena buat bebetul sampai kadang-kadang bleh terabai benda lain, mana masa nak jenjalan kan... (yee aku memang kaki jalan)... ada kaki kan... takkan nak merangkak... haizzz mengarut jaaaa

Well, selain tu ( erk skema ka... lantak la) tadi aku nak mengumumkan dengan sedihnya bahawa aku dapat jawab exam dengan sangat2 baik dan sempurna even ada satu soalan struktur tertinggal sebab aku hanya ingat tajuk Limeric Types” dan selepas tu aku lupa hahaha.. haiyaaa...tak pelah.

CIKGU pon bukan org sempurna o.k. (ayat nak bajet muka sendiri hahaha)

Tapi cedey.. sebab ada insiden dalam dewan exam buat aku merah muka dan malu sekali... apo..???
Heheh tamo cite tamo cite... nanti malu... kikikiki o.k la suma... yang lum mandi p mandi.. bucuk... lepas mandi baru aku nak terjah blog2 yang ada kat Shoutmix aku tu... Da~~~~~


Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

tricksrex said...

kira ko da abes exam la wen?
ke ade lagi

Wen said...

@tricksrex

Dear.. aku baru je start leeee...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91