Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, April 2, 2011

Hantu Perpustakaan Tunku Bainun (UPSI)



Moneng kepada P.A.N.A.D.O.L, S.y.a.r.q dan Tubelawak yang sudi dtang haid bertandang ke blog aku winkwink... macam panadol talktalk bebel.. dia kena penyakit wink2.. hahaha bukan salah nama pisbuk (fb) aku okey... kikikih.. cerita hangat pagi ni.. sensasi betoilaa... aku kena tegur ngan pak cik Library lak.. hehe aku kan hantu library sem ni... kikikikikiki...

Ni ha kat status aku kat fb aku post mcm ni:
uik, pak cik yg tak brapa nak tua... da 5sem sy bwa 2 beg masuk library tak da apa pon... 1 beg lappy dan 1 beg buku... tiba2 hari ni kena tegur lak... haha tak pa dia tak bekpas lagi kali. Hahaha”
Haha.. kan da kena pak cikkkk hehe...  jahat kan aku pepagi... hikhik... well aku ngah tunggu rakan2 hantu untuk menghantui library awal pagi sabtu ni.... tapi dey all ckp masih dalam perbalikan perjalanan lagik. Xpa... kutunggu janda mu mereka.. hehe... tapi aku tak puas ati ngan pak cik tuuuuuu warghhh hehehe ... nasib baik pagi ni  aku comel sket hehe.. Wink2 *


Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91