Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, April 30, 2011

Luahan Hati Kekasih Ku...


Hai everybody... nunu habar? ( apa khabar ~ Spanish = Dusun )

Well, as Sis FA said, I am Merdeka Merdeka Merdeka for sem 5 haha..
Ko okey ke wen kata c Trex may be.. hahhaha...ade aku KESAH? Kataku...

Sebelum apa2 aku shout dengan suma orang, waaaahhhhhh jum ramai2 kita waaaaahhhhhh Header C FA sudah bertukar baru... ekekkekeke.. santik o  kak...


Bermula detik ini aku nak umumkan pada semua aku da abis sem 5... ( eh tak habis lagi?) hehe.. Skarang ni masa untuk bersukaria sebentar je... sebab lepas ni kena buat banyak kerja untuk bantu mami.. tapi bulan depan la baru saya start... kekeke sebab bulan depan baru balik sabah...
Tak sabar dah nak balik sabah sebenarnya sebab da setahun da tak balik. Dan akan bercuti lama pula tu. MAMI told me, untuk cuti kali ni saya kena tolong jaga dan selia kedai kat kampung. Kasi develop sikit dia bilang... and deal.. u got it mami.. and I have my own plan in my Head.. harap2 c MAMI tersayang bagi la aku buat macm tu hehehe...hehehe.. bah apa lagi... mai nopo asi kata orang ranau la mean ( yeah, go on bebeh = my own translation ya) 


Sehubungan dengan itu aku dengan ini nak bagitau, sesuai dengan apa yang aku cakap di Sini, aku skang ni sedang dalam proses mengubah suai blog... Nanti ko komen ye Trex...


Hmm aku tak tau dah  nak merepek apo lagi Cuma sedih sobab terpaksa tinggalkan Spongy, Abiabi dan Kicikici di Tg Malim... and with that... aku akan terjah bloggg... let’s start it bebeh... BABAI.............

p/s; hati Kekasihku tak de kat blog ada kat dalam  badan dia, so tak leh luah kat sini hehehhehe... 




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

7 comments:

Fantastic Ajane said...

hi wen... hehehh wah ko promote header baru sia a..:) tq my sis..:) best la suda merdeka tu kan... hehehheh..

s.y.a.r.q said...

bestnye wen dapat cuti lame. balik sabah plak tu. happy holiday ye nnt :D

hans said...

owh
nanti dah siap betul2 den komen yer
ingatkan
hooho

tricksrex said...

aha
boleh je nk komen

weh setahon da ke tak balik
best la balik kalini lama sikit kann

eh ko ada kedai apa kat kg ko wen?
kot2 la aku p sabah boleh singgah kekekeke

fiezah91 said...

wah wah! ko suh trex je ke kutuk.aku x blh kutuk ke?ekekeke

Just said...

waaa... ni kali la balas dendam sama KK kan!! hahahha...

ba, kalau berani join la contest sia aa... :D

Ellen said...

hehehe...nah mo balik sudah adikku ni..jangan lupa di cari2 orang KK ni..hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91