Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, May 10, 2011

Selepas Aku Senyap

Hi semua.... apa kabar semua skarang ni? semua okay ke? entry kali ni khusu untuk nagi makluman pada semua kawan2 yang sudi bertandang ke blog ni. actually, aku ingatkan line problem kat rumah.. rupanya aku bermasalah dengan laptop aku.. tAK LEH NAK CONNECT internet walaupun ada connection... pernh jadi sekali dulu. tapi nak buat macam mana.. skang ni kedai technician yang aku tau tutup sebab cuti jugak.


so aku minta maaf bebanyak la kat kawan2 blog aku ni

 dan banyak lagi blog2 yang aku kerap datang ni....minta maaf semua... nal menapak ke Cyber.. adehhh suatu kemalasan yang yang amat tersangt mencabar bagi aku tau.. aku sayang dengan lemak2 yang ada kat body aku ni hahaha...

da la panas.. nanti aku balik sabah, mami aku pula tak kenal nanti.. disangkanya anak "OM" hahaha.. tak susah nanti aku? (semuanya alasan semata-mata dan teda kaitan dengan sesapa.)

yang aku sedihnya laptop aku buat hal bukan sikit wei... banyaaaaaaaaakkkkk... tau dia buat apa lagi... Battery memang da lama kondemn, skang ni tenet connection pun xleh... then skrin dia pun da ada 2 garisan  latitud da ( satu kat atas satu kat bawah) nak antar g warranty, kad warranty lak aku tinggal.. huhuhu..

baiklah dan terbaik bagi semua.. ( bhs apa ni)
aku chow lu la... bnyak benda aku nak buat kat rumah.. ni pun singgah kejap kat cc sebab aku rajin menapak ke pasar pagi ari ni. kalau tak. tak de da nak di masak kat rumah... OMG aku benci situasi ini... aku nak line connection...sesapa bleh tolong aku tak? huhu...
bagi la kau lappy baru ke.... hahhahhaha takpun repair laptop aku dan bagi brodband atau modem sekali...


P/s: aku punya rumah ni tak sempat aku nak siapkan... so biar dulu la macam ni... huhuhu.... lagi satu aku nak wish Happy MOthers Day tuk semua.....( yang bergelar ibu dan bakal bergelas ibu tak kira dah kawen ke blom.. semua kana jadi u\ibu juga kan)



Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

3 comments:

i am S!L4H.. said...

hehe. sibuk ye...

Miz Novexx said...

wen.... i miss u, dh lama tak berblogging ni ;)

FA said...

xpa la wen.. rindu sangat sama ko tp fikir mesti ko busy hehehhe... :) ni sa ada blog baru ... blog lama kan suda kana hack..panas tul...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91