Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, February 25, 2011

Contest Jikalau Aku Doremon...


Hallo all morning ( mata kau berpinar la) 

Hehehe semalam aku tidor kol 4 pagi. Bangun kul 9 am.. sebelum tu pakai GREEN DETOX mcm di sana BLOG SIHAT tu.. untuk Relaxing the tired body.. then pagi ni aku nak buat n3 about GA  IKA yang LENMOMMACHUBBY tag aku... ngehngeh.. kan da cakap akan buat.. hehe
Well syarat dia senang.. u all p la blog empunya contest... (IKA) dan baca yaaa hehe... aku nak kalau aku la jadi  DOREMON kan? Kalau aku jadi Doremon kompom Boyfriend aku lari la dek ika ( sama nama dengan adik aku la) sebab aku dah tak slim macam skang ni haha... okies itu mencarut sila kepuk aku...

Kalau aku la jadi DOREMON kan...

1.        Aku akan sediakan satu PINTU SUKA HATI kat mana2 tempat yang aku berada.. supaya aku dan orang2 memerlukan bleh balik ke tempat2 yang jauh dalam sekelip mata.. hehe. Pintu suka hati tu bleh bawa aku tolong SON GOKU CARI 7 BIJI DRAGON BALL dia kan? Mana tau jadi bini no 2 dia ganti CICI.. hehe

2.       Aku nak sediakan perkhidmatan MESIN MASSA untuk kembali ke zaman silam untuk betulkan apa yang tak patut... hehe. Selain tu supaya aku bleh masuk dalam alam BARBIE yang aku suka sangat tu.... hehe

3.       Aku akan SEDIAKAN SPARE POCKET banyak2 supaya aku bleh jual kepada org2 yang menempah dengan harga terbaik bleh bersenang lenang dengan aku... hahaha ( aku xnak mesin duit macam lenmommachubby) hehhe. 

4.       Aku nak pakai BENDA YANG BLEH AMBIL BARANG DARI TV tu  bla aku tengok cerita2 pasal  favret artist, makanan sedap, produk mahal haha.. artist tu bleh bawa dia kuar jap sebab nak minta ambil pic sesame... ahaha dan aku juga nak pakai benda ni ambil WHITE HOUSE dalam iklan tv tu ganti rumah aku d SABAH sana.

5.       Paling penting kalau aku jadi doremon aku TAK NAK TOLONG ORANG.. aku pakai sendir2 saja. Sebab kalau heboh, Negara kecoh, aku jadi tahanan ISA... kena buang bukan setakat Negara... silap aribulan aku di buang ke lembah tak berpenghuni di luar planet sana macam Ratu Nihilinia dalam ceta SAILORMOON tu.

Aku nak tag sapa yeee... kawan sekelas aku lu la... ALONG, AUDREY, dan kawan2 len dalam blog Aeka_Violet ( dia baru follow aku tadi), Syazwani dan Sumandak Kinabalu

 




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

4 comments:

Just said...

waa.. ni terlebih sdh ni sis! tamaha pun ada.. miahahahah...

Wen said...

hahha mana da sis... okay bai ni hahha ni baru sikit ni hahahha

Nurul Atika said...

jd tahanan ISA?..hehee~

gud luck, dear..

Wen said...

hehehhehe da ada ucapan dari tuan empunya... bleh menang la ni kan?

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91