Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, February 19, 2011

Wen Jenjalan Pagi.. hee


Selamat pagi readers....... ( ngeee ada ke readers nyee?) hehe..
Pagi ni bangun je i breakfast okay.. macam biasa  kena update lu untuk blog2 yg jadi mangsa aku... ngeee blog2nya adalah...
dan bercerita mengenai pelbagai gambar dengan http://picturesbynur.blogspot.com/  yang telah “merujukan” aku pada blog2 ni...

huhuhu nak banyakk gi tapi mata ni tak mamapu.. sudah dulu la ye untuk kali ni hehhe...





Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

1 comments:

nur said...

THANKS DEAR...
Jemput ke:ALL IN ONE

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91