Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, February 13, 2011

Koleksi Terbaru Aku dan Blog Yang di Terjah Pada Pagi Ahad..


Semalam winkwink G pekan Tg MAlim dengan My Bestie.. Carollll hehehe… xleh nak letak backlink sebab dia da retire dari blog in short time I hope… plan nak g K-Box.. Antu btul punya plan orang sibuk dok wat asgment ( sejak bila aku start cakap “dok” ni?) winkwink pla sibuk plan jenjalan.. antu hehe
Huhu dah terjangkit dengan kwan2 peninsular.. sikit2 takpa la ar.. ok sambung balik. Winkwink g masuk AVON… kalau sesapa dak UPSI masuk AvON Pekan Tu smlm dalm kul 4-5 pm mcam tu.. mesti perasan muka pkerja dia tu yang terlalu kelat.. huhuhu… Geram nak tengok.. nak keja tak nak? Berhenti je la… jangan nak serve customer ngan muka macam tuu xsuka okkkk hehehe…
Masuk kedai ujung tu.. ( sebaris dengan Lovely Shop- Kedai Pakaian) pun kena juga bila pekerja dia Tiaw kami sebab Nampak pilih paying dengan sangat syok hahaha ke muka kami ni Nampak innocent? Senang nak d buli? Hehe…
Ahh lupakan sumaa so dapat la benda niiii hehe… koleksi baru… 


ni pengganti SI Blog yang hilang di Curi orang sehari sebelum cuti semester bermula tahun lepas... huhu

ni bukan beli kat pekan semua... dari kiri ~ubyuby~Kici-kici~Spongy~ ( jgn majuk, winkwink ubah surat beranak spongebob ni.. sal spongebob dah dewasa kan.. hahaha )

Kat bawah ni pula Blog2 yang di terjah dan menerimapadahnya sebab tersangat menarik perhatian winkwink.. hehehe




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

Nurul Faezah said...

Sama woo spongebob kita! ^^,

Wen said...

ehehe iya ka???? jan tudah sya curi aaa

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91