Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, February 11, 2011

20 Perkara Macam Tuntutan Perkara 20 Negeri Sabah


Apakah yang sedang anda lakukan 30 minit yang lalu.~> 
Bersams sama mY dear…, sambil buat Rancangan Pengajaran Harian     

2. Dua jam yang lalu?~> 
Tidur sebab pena pagi tadi Pegi mengajar kat Tadika Methodist Tg Malim...
   
3. Anda suka~> 
 Spend time dengan family (Saya jarang berada d rumah sejak saya berumur 13 tahun sebab tinggal kat asrama :’(..) tengok wayang dengan my DEAR, Business..

4. Minggu lepas~> 
Sakit seminggu. Tapi dalam sakit2 tu sempat saya p Batu Caves ( dalam Hujan), Tengok wayang 2 Kali, Karaoke dengan my DEAR dan juga travel Bukit Bintang, Lowyat, Times Sq, Sungai wang dengan My Bloved Friend. ( hahaha)


5. Tiga lagu yang anda boleh dengar berulang ulang kali~> 
*Lihatlah Dunia ( Stacy AF)...
*Selalu MencintaiMU ( Edward Chen )...
*Endless Love ~ Fav Song wif My dear ( Diana Ross Feat Lionel Richie)...
   

6. Tiga binatang yang anda tidak suka.~> 
Ulat, Lipas, Kucing..
   
7. Lima fakta tentang anda.~> 
*Family Come First
*My auntie suatu ketika dulu gelar saya “Workaholic” ...
*Boleh dipercayai untuk Menyimpan Rahsia anda...
*Sangat sukakan Dunia Bussiness...
*Masih belajar dan masih minta duit dengan parents  walaupun dan berumur 23 tahun ( malu)...


8. Tahun depan mungkin~> 
Practical is the most scariest things...
   
9. Saya tidak reti~> 
 berkawan dengan orang yang berkawan dengan saya kerana hendakkan sesuatu! Saya benci orang macam tu and will say good bye the...
   
10. Saya pandai~> 
modify macam2 benda sampai rosak… hahaha ( trials make perfect right?)     

11. Kawan saya~> 
Pelbagai.. ada yang gila2, ada yang siyes, ada yang ketawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aja keja dia macam c Carol ahaha…
     
12. Saya ada.~> 
 sebuah hati yang pernah kecewa ( jiwang) dan kini di baik pulih oleh my dear sekarang yang sangat baik dengan saya...
     
13. Saya seorang ~>
Yang sangat comel  dan comel.. (perasan)
     
14. Adik saya~> 
Sudah kerja dulu daripada saya ( malu sa )...
     
15. Saya tidak pernah bosan dengan (senaraikan 4)~> 
*Keluarga saya
*My dear...
*Makan sambal Peria ( sa punya resepi sendiri)...
*Jelajah Shopping complex xkira di mana

16. Bilakah kali pertama anda bercinta.~> 
duluuuuuuuuuuuuuuu tingkatan 3  lagi.. hahaa
     
17. Perkara yang selalu orang tak percaya tentang anda.~> 
mampu terbang macam superman dan makan 3 pinggan nasi ( hahaha)...
 

18. Saya rindu~> 
Mommy saya d sabah dan Datuk saya yang da meninggal... :(
    
19. Saya tak sabar~> 
Tunggu 25.5 setiap tahun sebab fb dan hp akan banjir dengan ucapan selamat hari lahir… dapat adiah lagi kalau kena nasib baik....
     

20. Lima laman yang selalu anda layari.~> 
*Blog...
 *Facebook...
 *New Sabah Times...
*Google ( cari maklmt asg)...
*Just Corner




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

10 comments:

Eija Hassan said...

ija follo balik.
wee,tgok wyang dgn you dear yek (:
wee~

hans said...

owh
xsuka kucing ek?

Jom Ramai - Ramai Join 'Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda'

Wen said...

eija: hehe yeee tengok wayang je keja kalau ada masa terluang bersama.. hehe

Hans: a'ah.. tapi kekadang pandai usap jua kucing tu, benci sebab adik aku sayang kucing daripada aku.. rasa macam nak sepak je kucing adik aku

Eija Hassan said...

wen,da vote da.
gud luck.haha~

hans said...

tgok sini Tutorial Letak Link

hans said...

Taip Tajuk Entry

Rapatkan simbol < dan >

Wen said...

eija.. Tqqqq

hans.. Tq nak try jap g...

Wen said...

Nak try niii

Vote me No 7 di

Wen said...

Try again....

Undian bagi GA umar dah dibuka.

Wen said...

Undi Wen No. 7

Undian Bagi GA Umar da di buka

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91