Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, February 12, 2011

Entry Silap Tulis...

Hi suma….
Uhuhu pagi tadi bangun tepat kol 8.00 hohoho Sleeping Beuty Moden betul winkwink kan? Ehehhehe… so pagi ni winkwink mengambil sarapan agak lewat dan kul 9.30 da.. sebab first breakfast winkwink pada setiap pagi sabtu adalah blogwalking dan blogwalking dan blogwalking.. dan ini adalah blog2 yg sempat di terjah pagi tadi hahahha,…. Padan muka korang kan?????? Hehe.. ( jangan marah yeee)

Blog ni dah menerima padanya sebab winkwink suka entry mereka walaupun ada yang xberapa nak faham hehehe siap bagi komen kepada beberapa entry yang sangat best…
Then wink2 mandi.. ahaha.. sumandak @ gadis ni mandi lewat. Boooo sama diaaa… ehh jangan laaa da jadi tebiat pada setiap hari sabtu… tapi hakikatnya kerja winkwink bertimbun macam LonggoKAn SaMpah Yang Ada di tettttttt… haha.. ntah bila nak d lupuskan macam Singapore buat tu.. An Island From Garbage… U all pernah tau tak hakikat ni? Singapore sedang “buat” tanah kat atas laut hasil daripada Domestic and industrial garbage… wahaha walaoeh… mana winkwink tau? Tipu YEEEE????? Mana ada… winkwink kalau ada TV tu plus ada astro laa.. ada tv takde astro wat pe.. rela winkwink g lepak kat MALL g sedap hahaha.. ke clubbing ke, disco kee…  ehh tak ehh wink2 budak baek… tu semua gurauan okay… Melalut dah c winkwink… kalau ada astro tu winkwink suka g History Chanel … bes, bleh tau banyak info.. tambah2 lagi bila berkongsi Chanel Pabret dengan MY dear… Ehehe… siap bersaing lagi sapa tengok lebih banyak program hahaha….
Allaaa cakap sal my dear ni teringat pla janji nak uat satu entry Khusus untuk dia beberapa minggu lalu dan janji pada blog winkwink ni yang akan update adventure CNY.. huhu bila agaknya ada masa ni?
Kesimpulannya… pagi ni sebab semua lewat.. winkwink mkan ubat lewat… haha rasa malas nak makan ubat 7 Jenis tu kalau bukan ingat nak sihat.. hehe.. Badan je Nampak sihat.. sekali p Jumpa Doktor.. ubat dia bagi mengakutkan sebab x penah makan ubat banyak tu… ( suntik pun x pernah) hahhaa
Ok la… Asgment da terjerit2 kat Tab sebelah suh aku nak siapkan dia pagi ni juga. See u Then… Sis Ellen, Sis Just, Kawan Bek wink2wink dalam blog… ( bleh ye Sis berdua.) hehe Tq sebab sudi lawat blog winkwink....


Ni Gambar ku G Mengajar hampir sminggu kat MEthodist Pre-School...




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

3 comments:

zuk zuhaiza said...

wahh..top list..tenkiu singgah dan komen..following di alu-alu kan..

thanks..entri saya ke yang tergolong antara yang tak paham tu..hehe

Sharinginfoz said...

oooo tidak assignment

Wen said...

zuk zuhaiza:
hehehhe xde la ytu penyedap rasa je tu hehe

Sharinginfonz: haha ya asgmentttttt

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91