Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, February 20, 2011

Hari-hari Hari aku, Hari Kau Bila Lagi?



Guys,
1st this time I wanna write in my own slanga, may I? Huwarrrggggh, I still wanna write it..
Okeh macam nib a, sa p KL at Thursday ba mau p Montessori TASKA d KEPONG.. Itu Okay...
Then sa d kepong tumpang rumah orang beb. Nasib dia baik ba.
Petang tadi aku nak balik.... kawan sa sms.. “ Wen nanti send assignment teori Second Language Acquisitin ngan aku, nak Combine” sa pelik sekejap ba... then tiba2 macam dalam pilem gitu, sa teringat asgment yang mau di present esok...d beri sebelum CNY.. dan sa tak buat2 lagi... huwaaaaaaaaaa....sa terus tepuk dahi.. okeh itu satu....
Satu ½ : sa punya segment yang lama g mau antar pla sudah siap.. uwaaaaaaa putar masa balik boleh ka? huhuhu
Dua: sa nek train d kepong ba... right on time sa sampai stesen tu, ko tau what happen ka? Itu train p rawang baru jalan ba.. aiyaaa terlepas lagi... okeh itu dua
Tiga: Aku sampai jga rawang akhirnya.. train pun cantik datang xlama lepas sa sampai rawang... tapi bila dia start engine and jalan.. adoiksss punya la lambat... uwaaa lagi sa... asg sa menunggu kat umah...
Empat: ko tau ka,. Sa sudah lapar sangat ba bila sa sampai umah d ARKED.. sa terus p ORDER sana GREEN C... ( na kan kujar nama)  sa order itu sup cendawan + nasi putih... tapi sudah order tunggu2 dia dtg ckap teda.. sa tukar p Nasi Goreng Daging Merah ( macam sedap kan? Hehe) dan pesan nda mau pedas.. sekali sampai dan sa makan d rumah sebab sa tapau kan... punya terkazut sa tingu tu lada basar macam kelingking sa... terbalik kali pikiran tu waitress ooo ngungungungu...
Ba setakat tu ja update sa petang ni malas sa ni..banyak karaja oo.. sumbody datang cini tolong sa....

cuba ko renung ni pic.. santik kan....

Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91