Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, February 23, 2011

Bila Mata Bertaut Dengan Hati...

Alo Semua.. ( peringatan, tajuk xada kaitan dengan pembacaaan seterusnya) 
Semalam aku langsung tak sempat nak buka blog laaa  kenapa sebab aku semalm buat asgment yang kena hantar petang tadi huaaaaaa... geramnya aku.. salah aku juga.. ni pun curi masa kejap nak buat N3 sebab aku da rindu nak berblogging walaupun baru je sehari tak masuk blog hahahahhaha
Aku nak mintaa maaf kepada LennMommaChubby, noor, ika, along, ellen, ~jieda~ maaf korang sebab aku lambat reply kunjungan. Aku sibuk sangat sekarang. Asiggnment yang banyak bertimbun2 mnta di siapkan. Kalau aku korang andaikan aku bertangguh, aku  minta  mahap la.. aku dah start tinggal suma amalan berperisa strawberi bercampur madu tu x-sihat tu... aku dah start nak berubah semester ni tapi kejadian dia lain pula semester ni... korang nak aku senaraikan satu persatu ke assignment yang aku kena buat? Hmm... xyah la kan nyibuk and nyemak and nyesakkan mata dan nyusahkan korang nak baca.. haha....
Any way sis Len actually tag aku ni nak join GA.. xtau bila aku sempat nak buat. Yang ni boleh tangguh ye MOMMA.. hehehe




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

Ellen said...

Hai dik..tak pa..akak faham ni...so dahulukan yang penting ya..akan tetap ke sini kalo teda masalah line..hehe

Wen said...

hi kak ellen, thanks ya... hehe skang baru siap 2 asgment hehhee

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91