Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, February 9, 2011

SIbuk sibuk sibuk…. Methodist Methodist Methodist…. Mengajar mengajar mengajar…

SIbuk sibuk sibuk…. Methodist Methodist Methodist…. Mengajar mengajar mengajar… ehh aku belum jadi cikgu lagi… belum praktikal pun lagi.. apa lagi grad dan cikgu.. jadi tensen kenapa? Wahh banyak persoalan.. Aku ni baru je jejak kaki sem 5. Kira ada 1 sem g baru nak praktikal d semester tujuh dan mengajar ( mudah-mudahan) selepas sem 8. Tapi tahap bz yang ada sekarang agak mencabar.. kena buat 4 slot pengajaran selama 20 minit dekat tadika. ( semua subjek BI). Ni atas arahan Pensyarah dan sebagai tugasan individu.. hmmm kejap lagi aku kena bersedia untuk lesson plan esok pla.. hehe..

Namun begitu, ceritanya pada hari ini adalah begini.. malang mengekori aku ni.. haha.. tadi naik bus yang datang lewat ke kampus, kmudian da sampai kampus  tu Nampak ada operasi oops Pakaian yang di lakukan Mak CIk Guard… haha aku muncul sikit jeee terus  aku Nampak di cam muka aku.. waahh mesti aku ekna ni sebabnya aku pakai serba hitam tapi baju tu memang berlengan singkat. ( tapi masih berlengan) so aku buat alternative lain, tukar plan.. tadi aku nak jalan kaki ke Methodist, tapi skang aku tukar nak nek bus… da nek bus.. bus ke Ktoyong tu pula lambat… aku sampai Methodist da nak [ukul 10 da.. sekarang hanya ada 30 minit saja dan aku takut x sempat. Terus mulakan aktiviti dan aku buat sampai lah kepada  tahap terakhir.. tiba2 budak2 tu nak kaler. Jadinye… tak cukup masa. Nak buat penutup pun x sempat.. well bawah ni hasil karya dorang…




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

hans said...

hahahahaha
macam2 kaler diorang guna nak warna tu
lawak lak den tgok
tingat den dlu pun lebih kurang tu la juga
hahahaha

Jom Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda

Wen said...

Hans.. ahaha ya kah? ehehe ni x upload g video tapi malu nak upload la,... sebabnya.. org yang mengajar ahahahhaa

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91