Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, March 2, 2011

"Our Memory Photo Contest"


Hi all, lagi sekali i nak join GA.. kali ni nobody tag me, ternampak kat SIS LENMOMMA punya blog, best ja contest ni.. hehe.. CONTEST ni dia antjurkan oleh weebitbear
so kalau korang nak join p la kat blog dia untuk syarat2nye..
  1st of all kena upload ni.... ( gmbar atas) wajib tau!!! dan pic yang aku pilih....
-
-
-
-
-
-
jeng jeng jeng......


Kenapa aku pilih gambar ni?  

"sebab ni la zaman kegemilangan kami  dulu masa sekolah"

hehe dan aku nak tag pada 4 orang kawan ni... 


Sapa ye... ifazafrah, izzah, Cik Ya Rahimi dan Puan DYHA.. harap korang pun join la GA ni yer hehehe

Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

krole said...

wuahhh!!gud luck!!!

Wen said...

yerp wish me luck yaa kalau menang sa kasi tengok tu hadiah hehehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91