Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, March 20, 2011

Novel Pertama Aku AD+IZ



Hallo semua.. hmmm teringin aku nak menulis pada blog tercinta. Setiap ari teringin tapi actually masa tu telalu huhu .. tu je la mampu aku nak kongsi dengan korang. Aku busy apa? Eam soalan yang Bagus... actually disamping asgment tu aku busy baca novel di samping buku tentang ECE... ( my degree lee) apa novel yang aku ada baca ni? Hehe
Pernah dengar Penulisan2u/com tak? Hmmm pertama sekali diperkenal dengan web ni oleh housmate merangkap coursemate saya. YAYA namanya... orang Kelantan. Miss her so much...
Kalau korang memang da kenal dengan web ni, mesti korang pernah baca tentang novel AD+IZ kan? Tapi sampai episode 20 je kat tenet sebab pihak penulisan2u.com akhirnya menerbitkan buku tersebut memandangkan respon daripada pembaca sangat menggalakkan.
Hampir  2 tahun aku mencari buku ni di pasaran sekitar KL.. namun tak jumpa sehingga aku ditemani MY Arjuna ke POPULAR d Selayang Mall, aku terjumpa buku ni, macam nak menangis you knoe... hahaha well buku ni diterbitkan oleh KakiNovel dan dijual dengan harga RM21.00 dan akhirnya ini lah buku atau novel yang pertama aku miliki.. hoho....
so apa tunggu lagi? Silakan membeli.. hehe memang cerita dia best... dan sakng ni aku baru je abis baca buku Bini AKu Tomboy ke? Daripada source yang sama cumanya ini dipinjam dan bukan di Beli. hehe


Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

Just said...

lama nda baca novel.. sia pun selalu main pinjam ja.. ;p

Wen said...

ehehe Sis kan... tu la bila mau membeli terasa "sayang" duit ba haha tapi kena ni saya kli ni.. huhuhuso beli leee hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91