Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, March 23, 2011

BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA

Haaa jom join reramai segmen BA ni... kat bawah ni aku “Kpi-Pasta” je yang dia tulih kat blog dia....
Ok... aku taknak cakap game apa lagi.. aku nak kumpul seberapa banyak blog untuk tempoh sejam !! Bermula jam 10 malam hingga 11 malam ni saja ! kemudian kul 11 game terus berjalan hingga jam 12 tengah malam ! Ok ?
Sekarang ... sila buat entri ..Cam biasa laa.. borang pendaftaran nak join.. hehehe..
1.        Sila letak banner BEN ASHAARI BLOG
2.      Tajuk : BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA ! dan linkkan ke entri ini ..
Tu jer.. mudah kan ? Ingat.. tepat kul 11 malam , aku tutup.. tak layan dah sebarang penyertaan .. okeh ? 
Paste url entri korang kat ruang  komen entri ini ..



Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

1 comments:

cutegurlzz93 said...

nak join tak group ngan saya...kita buat the power of girl. kalau nak join comment kat en3 sy k...

http://cutegurlzz93.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-game-antara-blogger-bermula.html

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91