Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, March 1, 2011

KERJA PART TIME

 
Hi Readers
Aku tak sibuk sangat kebelakangan ni tapi keja tetap ada dow.. hehe Cuma tak sesibuk 3 minggu yang baru lepas la.. Minggu ni agak banyak kelas batal,
Setakat ni dah ada dua kelas yang batal. Haha aku menari disini yeee hahahhaha but still dapat tugasan ni hee... so ado la masa aku nak menggatal balik dengan Photoshop dan Xiu-xiu aku.. hehe
Naahh aku bagi tengok korang suma ni kerja buang masa aku edit gambar sendiri hahahahha

ni profile pic aku kat fb hehe
yang ni aku simpan buat pekasam heh
Contest C.U.T.E kat Sabah Wedding

Sila klik Gambar di atas dan tolong saya like okay?? hehe
Step 1: Like Sabah Wedding Guide dulu 
Step 2: like Pic Saya berNama Wenwink...
ni Gambar roomate saya yang d edit.. terus jadik Profile pic dia d FB hehhe Cute kan?



Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

fun4u said...

Have a nice day and if you have some time than visit me at http://adsense-adword-info.blogspot.com/ and $mile me thanks.

Wen said...

Hi Fun4u, thanks, okay i will do visit yours.. hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91