Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, March 30, 2011

MALWARE d BLOG AKu Dan Tolong aku nak betulkan Please.



Morning All… to all my readers… I am so sorry da ada 3 orang yang cakap blog saya ni ada malware… saya betul2 tak tahu mana nak cari puncanya dan saya tak da maksud nak biarkan hal ni Cuma saya tidak tahu mana nak cari puncanya.. skang ni tindakan saya yang drastic saya ambil saya buang dah semua saya punya  bloglist… tapi masih ada yang tinggal… jadi saya harap kepada Kak Ellen, Trex, Dan Lyn kalau kamu bleh tolong saya, tolong bagi tau kalau2 malware tu masih ada. Dan saya alu2kan sesiapa  yang mau bagi pendapat atau terus tutorial dengan saya pasal benda malware ni… MAAF daripada saya PEMILIK BLOG ni.


Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

4 comments:

beaty said...

dulu sa kwan pernah suggest mau buka tu malware by remove ur bloglist/blog roll ..

Wen said...

owh yaka? huhu tulah saya buat 1st action td.. harap berkesan laaa

Cik Yana said...

Tapi cik Yana tak nampak malware pun. Tak leh nak suggest la.

Entry terkini: LipIce Percuma Untuk Anda dan Kawan-Kawan :)

Wen said...

huhu sebab saya dah remove blog list and scan guna anti-malware tad...tq for concern Cik yana

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91