Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, March 29, 2011

Nasib Baik X Terbabas.


Morning All... cerita Pagi ni? Hehe takde yang menarik sangat la.. pagi tadi aku sikit punya terbabas tidur... haha. Aku set alarm kul 6.45. jam aku cepat 15 minit... then entah mimpi apa ntah,  dengan selamba aku masih bermimpi hingga la aku betul2 bangun sendiri... tengok jam kat handphone dah pukul 7.42am. WARGH aku dah *^%&^$#@!#$$#! dah. Macam mana ye aku bleh selamba je tutp alarm dan tido balik. Kelas aku start pukul 8.00am. grrr ada yang lambat datang kelas pagi ni. Aku siapkan diri dengan dimarahi lecturer. Huhu.. mandi dan kemas lappy aku masuk beg dan buku dan some files.. aku gerak g kelas. Sempat pakai Blusher this morning sebab baru bangun kan, muka sembab dan pucat semacam. Dahlah tak breakfast hahaha.. aku hentam jelah sapu Blusher tu. Hehehe... like always me.. mana da aku pandai nak pakai blusher ni. Mekap pun aku rasa anak buah aku lagi terer dari aku hahahha..... nama je pompuan kan? Ada sapa2 sudi bagi free Course kat aku?
Naah cerita apa aku mengarut nii..  dah sampai kampus aku sempat terbabas ke kelas lain.. hahah kelas kat tempat lain, aku g masuk kelas lain.. wahahah apa aku buat pepagi niii... dah dalam kelas lecturer pla masuk lewat.. dah dia masuk buka Youtube, tayang benda yang ada dalam Youtube. Aku apa lagi layan tido.. nak masuk part bermimpi je aku akan angkat kepala.. sebab takut juga aku bleg ngigau kan...  hehe anyway.. Morning class done already.. hehe...




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91