Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, November 20, 2012

Assignment Again

 Aku tahu, mungkin korang akan cakap, ala ari tu cakap sudah relaks.. hehe.. kan? Tapi mana ada... semakin banyak. Dan kena siapkan minggu ni. Tapi bila aku nak mula? Tak tahulah.

Aku harap kau ada tangan mcam dia ni hehehe. Sebab aku mampu buat multitask. tapi otak tetap satu, ye tak? Hehe.





Tak pe lah kan. Sabar aje la. Lagipun ini adalah tugasan-tugasan terakhir pengajian ni kan? Nampak sangat semangat aku nak grad kan? LOL. Biarpun bukan kelas pertama, aku tetap bersyukur. Dan masa membuat tugasan harus dengan serius. Tak boleh main-main.

Disamping itu, kesihatan kena jaga. Aku tak nak sakit macam dulu tu. Aku sudah PHOBIA dengan sakit macam tu. Jadi cadangnya, esok awal pagi lagi aku akan jogging. semangat kan?! hehe...


Yang Penting HATI Bah.

10 comments:

Tukang Karut said...

kalau la ada tangan macam tu, confirm akan jadi patung! Buat sembahan kaum K.

missSenget said...

ko kan tabah wen..

ptut lah tetiap malam pn nmpk ko tido lmbt..

go wen..go..

Fariz Reza [FR] said...

hahahha multitask?

bnyaknya tangan dia...

erm nak buat GA buat je...

segmen pulak tak perlu duit pun..kalau kreatif mesti ramai orang join

Just said...

besa nya sy dulu suka buat assignment last minit sbb bila sdh last minit kan teda pandai buat pun jadi pandai. hahahah... selalu jg copy kwn pnya assignment. tp smart copy la... hehehehe

Wen said...

@Tukang Karut kaum ape tu TK? hehe.. yelah, nak buat banyak keja sekali gus konon la...

Wen said...

@missSenget acane wei nko npk aku tido lmbt hehehe.:)

Wen said...

@Fariz Reza [FR] hehehe.. nanti wen akan fikirkan. kena selesaikan dahulu tugasan2 yang agak mencabar kesabaran wen ni haha..

BTW.. terharu org pames macam awak ada masa masuk blog kite. thanks ye....

Wen said...

@Just haha kira last minit la ni sis... minggu dua belas kena hantar.. skng sudah minggu 10. heheh

miz ruha said...

banyaknya tangan.... ^^

Wen said...

@miz ruha haha kan banyak tangan die hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91