Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, November 16, 2012

45 Hari Lagi



Hari ini genap tinggal 45 hari sahaja lagi aku bergelar pelajar UPSI. Gulp. 45 hari? Dan hanya tinggal 45 hari sahaja lagi la maka tahun 2012 akan berakhir kan? Satu-satunya kertas peperiksaan aku untuk semester ini adalah pada 31.12.2012 Hooray, aku tamat sebelum tahun 2013. Kecoh la aku ni kan.. hehe.

Plan aku, sebelum berakhir kat sini, aku nak cari kerja dan tempat tinggal sementara kat KL. Aku tak pilih kerja, janji kerja tersebut memerlukan aku buat kerja yang menggunakan otak okay la. Tidak hanya sekadar berdiri dan melihat. I DON’T LIKE that!. Tapi niat di hati masih tidak kesampaian. Semoga aku berjaya mendapat pekerjaan dalam waktu yang terdekat ini…Kalau ada sesiapa nak tolong aku pun sangat di alu-alukan. hehe... Terima kasih daun keladi. 


Yang Penting HATI Bah.

4 comments:

Just said...

nda buli tggl d rmh c tunang? ;p

Wen said...

@Justaiya... hehe kalau ikut hati mau juga... tp rumah dia sekrng pu sush ba.. sebab tu mau cari rumah baru ni hehehe

nik ros said...

moga dapat keje nnt yea.apa pun gd luck utk exam :)

Wen said...

@nik rosterimakasih nik ros... cuba sedaya upaya ni hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91