Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, November 21, 2012

Tidak Disedari. Asal Pakai. LOL

Tadi aku belek-belek muka dalam bilik air...

Belek muka tu maksudnya mencari jerawat la. 

(lebih kepada whiteheads dan blackheads {= bila dipicit, sangat sakit. LOL=}

Baru aku terperasan yang aku telah memakai Stud Earing yang berbeza. Haha.

Nampak macam sama, tapi bila diteliti, memang berbeza. 
Kalau yang tak teliti tak nampak kot. 

Tapi kalau MR.F yang nampak sudah ditegurnya.
Aku suka pakai Stud Earing ni. Sebab *kicik dan *kiut  hehe.



Ni la Stud Earing a.k.a subang. 
 
Dulu aku suka pakai yang ni... banyak aku beli, masa highschool dulu.

Mami pernah hadiahkan Earingmacam ni masa birthday aku yang ke-18 kot. Mami tahu aku sukakan Earing masa tu. LOL. 
 
Earing ini cute juga kan? Ada sesapa nak hadiahkan? hehe
Earing jenis ni yang aku suka kumpul sekarang. Simple kan, comel je kat telinga ni walaupun tuannye tak comel. COMEL la sangat kan?
 

Sekarang ni aku mengimpikan Earing ni. Penuh dengan batu tu. Hahaha, nak yang original berapa la ye? 

P/s: Apa kena aku ni susahkan diri mengeja Earing?  LOL. kan penat nak italickan words tu. 



Yang Penting HATI Bah.

4 comments:

hnahdy said...

silaunya..hehe

hana suka yg kristal..

Wen said...

@hnahdy hehe silau tu yg cantik tu Hana hehe

Just said...

sy pun suka stud yg kicil2.. yg mcm begantung tu sy nda suka. pakai kalau rasa mau mintapuji ja. hahahha... tp besanya sy mintapuji pun 2-3x ja setahun. so mmg nda betukar la tu stud sy. hahahah

Tukang Karut said...

kalau la aku boleh pakai... ehmmmmm.... confirm jadi maknyah...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91